Linia frontu > Serwery Red Orchestra
pomysł na serwer INEA
_KaszpiR_:
no co ty, to co na wcg bylo to bylo na 5on5....
starczy po prostu na serwie grac, ludzie sami dojda, pamietasz jak wleslismy po patchu na serwer, po 10 min zlezli sie z zagranicy
Guz:
Zgadzam sie z toba ze wystarczy wbic w kilak osob i zaraz pojawiaja sie ludzie co nie zmienia faktu ze chcial bym by byl server z tymi mapkami co podalem czyli: Lyes, Krasny, Stalin, Baksan, Danzig, Odessa, Basovka, Kavkaz
szczep:
czy istnieje możliwość stworzenia czegoś takiego jak rozgrzewka po wczytaniu mapy? wiaze sie to z tym ze mija jakieś 30-40 sek. mapy, zanim dołączę się do gry i przebrnę początkowe "haki" grafiki. jeśli tak ma połowa mojego teamu [czyt. sowietów] to traci się dużo na stracie. co sądzicie o takim rozwiązaniu i czy jest ono możliwe do zrealizowania.
Desperat:
Jak rozgrzewka ?? Jak by tak każdy na każdego czekał ....
Może jeszcze wrzucić team ready .. aby każdy z zawodników wpisał sobie na say-u komende ready - wtedy przez jakiegos niekumatego serwer by ,,stanął'' hahaha 29 osób czeka na jakiegos ROPlayera ( na wpisanie komendy reeady) który właśnie poszedł się odlać ...
zaraz ktoś napisze ,że desper znowu się czepia :D ale nie powiem kto :D :D
Wawer:
Czepiasz się...:p
A na serio:
--- Quote ---szczep :
czy istnieje możliwość stworzenia czegoś takiego jak rozgrzewka po wczytaniu mapy? wiaze sie to z tym ze mija jakieś 30-40 sek. mapy, zanim dołączę się do gry i przebrnę początkowe "haki" grafiki. jeśli tak ma połowa mojego teamu [czyt. sowietów] to traci się dużo na stracie. co sądzicie o takim rozwiązaniu i czy jest ono możliwe do zrealizowania.
--- End quote ---
Byc może po prostu masz słabego kompa ( mało pamięci Ram) i wolno wchodzisz na serwer. Ja zwykle czekam na innych i czekać dłużej mi się nie chce. Może to Ci pomoże. Jest tam sposób na szybsze wczytywanie się map.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version