Linia frontu > Serwery Red Orchestra
pomysł na serwer INEA
_KaszpiR_:
(fajnie, nie skopiowalem tresci posta ktorego skasowalem, no ale dziergam od nowa i troche lepiej to wyszlo)
padl pomysl aby przerzucic customy z astera custom na inee.
zasada jest taka ze jesli maja byc customy to pliki powinny byc hostowane na serwrze www inei.
ja bym tak zrobil, ale nie mam dostepu bezposredniego go ftp wiec juz mamy wicia na drodze. A wiciu raczej na to nie pojdzie - jego zdaniem jak na standardzie nikogo nie ma to custom tego nie poprawi.
Chyba wszyscy sie zgodza ze jak aster jest pusty to nie graja, a jak jest pelny to ida w cholere na zagraniczne serwery - nie wiem czemu ;)
Pancer Waffens obiecywalo ze bedzie bytowac na inei ale byli i sie raczej zmyli na wlasny serwer - tera nawet nie wiem co tam u nich slychac, oporcz tego ze usunalem Matiego z adminow.
wiciu sie mnie juz 2 raz pyta czy nie zamknac serwera, jak od pazdiernika grywalnosc nie wzrosnie to nie widze sensu trzymac serwera online - kilka innych gier mozna tam jescze odpalic.
Edit: 666 post, czuje ze jak czytam niektore posty to diabel we mnie wlazi ale sie trzymam.
Skucha:
PW w hibernacji jack_swallow aka skucha polykacz codziennie spozywa duze ilosci wody ze slodem, wdmuchujac naprzemian dym tytoniowy do pluc, reszta wyleguje sie na sloneczku, bajeruje laseczki itd itp, vodka podobno wyslal mi poczta t34 z muzeum wojska polskiego z kolobrzegu ale jeszcze nie doszedl... a co do ineii to sam nie wiem nie widzialem tam od paru dobrych tygodni zywej duszy.....
Alex:
_KaszpiR_, zablokuj na jakiś czas możliwość votowania customów na "asterze 2". zmień też trochę MC w porównaniu do "astera 1". Myślę, że MC=4 zdałoby egzamin.
ps. Jest mała szansa by Inea przetrwała wedle takich zasad jak dotychczas... A pamiętam czasy gdy nie szło na nią się "wbić".
AdikPL:
Pomysł by na obu asterach leciały standardy a customy na Inei nie był zły , a jesli sie okaze ze nie wypali to to moze zamknac jeden i przeznaczyc te pianiadze na polepszenie pozostałych ( lub jednego na 50 slotów )
_KaszpiR_:
inea i aster wiaze jedynie moja osoba, a tak to firmy nie maja chyba ze soba o czym gadac (nt sklecenia serwera 50 slot)
na 50 slot trzeba wydac olbrzymia kupe kasy, takiego prezentu firmy hostingowe raczej ni robia malo popularnym grom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version