Z rosyjskich maszyn najlepszy IS-2, zazwyczaj jeden strzał w wraży czołg i po sprawie. Wysoka celnośc w zasadzie rekompensuje mi wolne przeładowanie... Jeśli chodzi o niemiecki park maszyn... no cóż szczególnie przypadł mi do gustu PzKpfw IV, chociaż irytujące jest to, że w grze występuje tylko wersja F i F2. PzKpfw IV Ausf. H z ekranami pancernymi, to było by coś! Panterka to też bardzo dobra maszyna, choc muszę przyznac, że rzadko jej używam... po prostu zawsze znajdzie się ktoś kto weźmie ją do walki pierwszy:D Zresztą z moimi umiejętnościami szkoda było by marnowac taki czołg xD No i jeszcze Sturmgeschutz III; po prostu rządzi, muszę przyznac, że używając tego działa samobieżnego mam najwięcej fragów. A reszta pojazdów? Tygrys: wolny obrót wieżyczki, dużo prostych powierzchni, duża sylwetka - kiepski. Su76: seryjka smg po naszym pojeździe i czekamy na resp. T34: ma niezłe działo (no może nie T34/76...) szybki, dobrze ukształtowany pancerz zwiększa bezpieczeństwo bierne... ale szczerze mówiąc jakoś go nie trawię. T60: łatwo zwrócic na siebie uwagę licznymi rozbłyskami z lufy, poza tym niezbyt wytrzymały. Jeszcze KV1s (a widziałem po niektórych postach jak ludziska mówią, że to KV2... mała pomyłka xD), który jest naprawde niezły o ile potrafi się go używac. No i PzKPfw III, szczerze mówiąc nigdy nim nie jeżdżę, więc się nie wypowiem... wolę już Stuga lub Pz. IV....