Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Potrzebna pomoc techniczna!
Wersja Cenegi
Mati:
Tutaj masz artykuł na temat instalacji RO od podstaw. Jeśli zrobisz wszystko zgodnie z tym co jest napisane, nie powinieneś mieć więcej tego "błędu".
krysiek:
Wiem czytalem to ale chodzi o to ze oni nie dali mi nowego cd keya ale aktywowali mi gre na moim koncie
Edit
Wie ktos co ma zrobić??
scott880:
Ja mam znowu inny problem przy instalacji wyskakuje mi błąd że nie znaleziono Pliku Red Orchestra\Help\Unreal.ico
Prosze o pomoc na ten Temat
Winters:
Hej,
odrazu na poczatku mowie ze w RO jestem nowy....
mam tylko pytanie w roli formalnosci czytalem ten temat 4x (moze niedostatecznie)
jest tak....mialem steama nagranego (mam) instaluje gre pieknie ladnie....instalnelo sie.....i aktywowalem juz gre....i tak...czy gdy wyskoczy mi red orchestra na steamie mam dac install zeby zaczelo cos sciagac??(ale to chyba te 1,4gb gry) czy mam dac play czyli graj i pujda aktualizacje.....ale bez aktualizacji nie mozna grac MP czy wejsc w gre.....niezainstalowalem reda w folderze steam tylko gdzies indziej.....i teraz czy popszenosic te pliki i beda aktualizacjie sie sciagac jak dam play....czy cos innego trza zrobic....(czytalem jak instalowac reda od poczatku....z tej strony)
Dzieki za odpowiedzi :)
(sorry za glupie pytania ale tak to jest jak sie nie udaje wl.gry)
Banita:
Z grami pod steam jest za zwyczaj tak, ze jak sie ich nie zainstaluje poprawnie w odpowiednim folderze, to najprawdopodobniej beda sie i tak sciagaly. Z ro jest z kolei tak, ze jesli nawet dobrze zainstalujemy, to trzeba ja jeszcze zupdateowac -> jak wszystko jest ok do bodajze zaczyna sie od 56% i jest to jakies 1.4 gb.
W zasadzie nie wiem po co wciskaja ludziom plyty z grami, skoro w zasadzie wystarczylby cd-key.
Moja rada jest taka: jak cos nie dziala to sciagnac cala gre ze steama i nie uzywac plyty.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version