Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Potrzebna pomoc techniczna!

Wersja Cenegi

<< < (7/9) > >>

marcus_mp:
wiatm.kupiłem synowi RO i mam teraz dopiero kłopot. Nie moge jej wogóle uruchomić. Grę zainstalowałem , mam bnadzieję ,że poprawnie zarejstrowałem, niestety nie mogę jej uruchomic.Czy w tą gre można grać jedynie w sieci? sorki za banalne pytanie, ale nie mogę sobie poradzić a chciałem zrobić dzieciakowi prezent. Teraz mam klin. Myślałem ,że pogra tak jak w Call of Duty. Proszę o pomoc co mam dalej zrobić, aby nie stracić ojcowskiego honoru.. :(

trawiator:
http://www.red.orchestra.pl/page.php?al=instalacja_od_podstaw

Stiopen:
..ja to mam ciekawy problem...kupilem te gierke moze ze 3-4 miechy temu..wczoraj niemoglem wejsc na zaden serwer cos tam pisalo error-bla.bla.bla wiec zainstalowalem gre na nowo iiiii..teraz mam problem z rejestracja i leginem i haslem w steam...nieda sie nic zrobic..wyskakuje tylko info ze nieda sie polaczyc z serwerem i w kółko to samo..i teraz niewiem czy mam robic borute?..komp niejest winien,sprzedawca chyba tez nie?...i co mam o sciane te gre zucic?..i kupic nową?..ehh live suck

--------------------------------------------------------------------------------

YankeSmgn:

--- Quote ---Stiopen :
teraz mam problem z rejestracja i leginem i haslem w steam...nieda sie nic zrobic..wyskakuje tylko info ze nieda sie polaczyc z serwerem i w kółko to samo..

--------------------------------------------------------------------------------

--- End quote ---

Mam ten sam problem i z tego co wiem nie tylko MY.

krysiek:
Kupielem RO jakis czas temu ale mialem niedzialajacy cd-key i wrzucilem ja do szafy. Ale jakis czas temu poprosilem cenege o nowy cd key a oni wzieli odemnie moj login i haslo na steamie i sami aktywowali mi RO na koncie. I tu zaczyna sie moj problem. Otoz insta;uje gre do tatalogu steam (cos/cos/Steam) i wszystko sie ladnie instaluje ale gdy dobiegnie do konca i z paska startu wybieram uruchom RO to wyskakuje mi okienko Install RO a przeciez mam ja zainstalowaną. W koncie Steama w my games wyskakuje status not installed.
Co mam robic??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version