Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Czy odnosisz wrazenie, ze...

(1/7) > >>

MK:
niektorzy gracze zagraniczni maja sklonnosc do rasistowskich , nacjonalistycznych zachowan podczas gry? Przychodzi Ci cos na mysl?  Plz podziel sie swoimi spostrzezeniami.  

PS: Pisze prace o dialogu miedzykulurowym (ehh..;) i kazde nowe doswiadczenia sa cenne.

Dzieki :)

Soltys:

--- Quote ---MK :
niektorzy gracze zagraniczni maja sklonnosc do rasistowskich , nacjonalistycznych zachowan podczas gry? Przychodzi Ci cos na mysl?  Plz podziel sie swoimi spostrzezeniami.  

PS: Pisze prace o dialogu miedzykulurowym (ehh..;) i kazde nowe doswiadczenia sa cenne.

Dzieki :)

--- End quote ---

Hmm rasistowskich wyzwizsk jeszcze niespotkalem, ale za to nicki typu white_power lub black_power.

MK:
.....a  i czy da sie wyciagnac wniosek, ze jakies narodowosci mniej lub bardziej solidaryzuja sie z Aliantami, badz z Silami Osi? Co o tym myslicie?

Razor:
Ja spotkałem się raz na jednym z zagranicznych serwerów z tekstami takimi jak "juden raus" itp.

Na pewno bardziej z aliantami solidaryzują te narodowości które zostały najbardziej skrzywdzone przez nazistowski reżim.

Bathin:
Z rasistowskim tekstami od zagranicznych graczy się nie spotkałem, no może jeden czy dwa przypadki, ale "MY" to jesteśmy w tym dobrzy. Mi osobiście bardziej przeszkadzają nicki w stylu "ktoś tam ktoś tam SS", albo "Wittman" czy inny esesman.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version