Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Banowanie na ekranie

<< < (3/4) > >>

coval:
ja to zawsze pisze to co bym powiedział:p

driver134:
Eee tam ja zostałem kiedyś zbanowny za to że byłem lepszy od admina i co z tego a propo mam problem związany z updatem RO norton antyvirus za karzdym razem jak odświeżam liste serverów wyskakuje mi pytanie czy zezwalać tej aplikacji na dostęp do neta i za każdym razem odpowiadam tak i za każdym razem pada to samo pytanie od początku co robic a i to samo jest ze steamem :((

Soltys:

--- Quote ---driver134 :
Eee tam ja zostałem kiedyś zbanowny za to że byłem lepszy od admina i co z tego a propo mam problem związany z updatem RO norton antyvirus za karzdym razem jak odświeżam liste serverów wyskakuje mi pytanie czy zezwalać tej aplikacji na dostęp do neta i za każdym razem odpowiadam tak i za każdym razem pada to samo pytanie od początku co robic a i to samo jest ze steamem :((

--- End quote ---

Zapamietac odpowiedz dla danej aplikacji? Nie wiem jak jest w nortonie ale powinna byc mozliwosc zapisania odpowiedzi dla danej aplikacji, np. dla steama.

driver134:
Jest opcja zapamiętania i zawsze opowiadam tak ale za każdym razem jest to samo

NiKuTa:
Polskie serwer sa puste bo sa drętwe. Mała max ilośc graczy co to za bitwa/wojna 10 na 10. Nuda!!! I pare innych niuansów dla których ja nie wchodze na polsie serwery.

A bana mógł dostać automata za TK. A chamstwo na serwerach trzeba tepić. Flugasz dostajesz bana. Oczywiście nie mowie ze komuś sie wymsknie, ale nadużywanie flugów i ban dla mnie nawet pernament, bo już nie raz spotykałem sie z gburami na serwerach a przez takich nie ma normalnej gry.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version