Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Banowanie na ekranie

<< < (2/4) > >>

YankeSmgn:
Moim zdaniem powinno być tak. Przekleństwo &#8211; ostrzeżenie, kolejne wybryki &#8211; kick, a kiedy po wejściu znowu na serwer nie zrozumie swojego błędu - ban.

Soltys:

--- Quote ---YankeSmgn :
Moim zdaniem powinno być tak. Przekleństwo &#8211; ostrzeżenie, kolejne wybryki &#8211; kick, a kiedy po wejściu znowu na serwer nie zrozumie swojego błędu - ban.

--- End quote ---

Uwazam ten system za dobry, nikt nie poczuje sie pokaleczony i dostaje szanse na poprawe. Sam wiem z doswiadczenia ze sie czasem wymsknie jedna "kurwa", ale nie jest to powod do permanentnego bana.

Dziki_Koziol:
"Kurwa", "Kurwie" nie równa. Co innego jak się wymsknie na kanale drużynowym, ogólnym czy TS, a co innego gdy jest mozolnie wstukana z klawiatury... Nie używam forumowego TS-a tylko klanowego. Tam pomsty lecą ostro, ale jest na to zgoda wszystkich i nikomu to nie przeszkadza, inaczej należy jednak traktować przestrzeń bardziej "publiczną" czyli czat na serwrze i ogólny TS. Skoro może to komuś przeszkadzać (przeklinanie), to moim zdaniem należy się od tego powstrzymać. "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe" :D

Czeresniak:

--- Quote ---YankeSmgn :

--- End quote ---

I tak właśnie jest w moim przypadku (nie mówie jak inni robią). Zwykle kończy się na kopie. Bany z mojej strony lecą tylko dla zasłużonych. Jeżeli komuś nie pasuje zawsze może zmienić serwer - trzeba zrozumieć że NIKT nie każe ci grać! (aha nie że się rządzę, by była jasność).
A za specjalne teamkille od razu włącza się adminlogin :)

Edit:
Jak może się komuś wymsknąć klawisz 'say' + 5 liter: K U R W A + enter? to nielogiczne.
A jeżeli ktoś chce kląć to proszę bardzo, można ile wlezie, głośno i wyraźnie, tak by mama przyszła do pokoju i zobaczyła co robi 14-17 letnia pociecha - ale bez włączania mikrofonu.

Soltys:
Nie mowie ze sie krzyknie a samo sie napisze, ja np. odruchowo po padnieciu pisze "lol". Czasem mnie korci aby napisac "kurwa" ale sie gryze w palce:D.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version