Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
Desperat:
--- Quote ---wiciu :
--- Quote ---Cumak69 :
Ja tam mowie brawo bo się na Inea dobrze bawie,tym nie mniej panowie
1.Sie nie oszukujmy lagi są
2.Nie ma votowania
--- End quote ---
ad 1) grałem.. i kiedy ja grałem lagów nie było.. a było 24/24 - podaj może czas... datę...kiedy tak się działo. Może mapkę ?
ad 2) bo były grane non stop 4 mapki..
--- End quote ---
@ WICIU NIe wiem czy zaobserwowałeś to ALE jest to serwer publiczny a Ty masz nad nim kontrolę i co z tego ze grane są 4 mapki ??? przeszkadza Ci to?? NIE MA VOTE-owania i to jest złe. Skoro zależy Ci na tym żeby tak było - załóż sobie hasło na nim i będzie ok..... w totolotka to ja nie chcę się bawic ... z reszta jak większa liczbę graczy ( z tego co mi wiadomo)... przynajmniej na Vote-owaniu widać kto by sobie w coś zagrał, jak wygraja np Łyse nad Aradem 1 głosem to wiadomo że nastepną mapkę gramy arad bo duzo osób by pograło czołgami. MOIM zdaniem przez takie mieszanki traci się graczy...
@Skucha tez tak myslę... ale jak Ci koleś wyjeżdza na froncie z tekstem : Ej Chłopaki do czego słuzy lornetka???? no to k%^&*a ja juz nie wytrzymuje....
BŁAGAM CZYTACIE INSTRUKCJE OBSŁUGI DOŁĄCZONĄ DO GRY... przez takie pytania zamiast grac - tlumaczy się...
Ok pozdrowienia... cytujcie i dissujcie do woli...
Cumak69:
Ja juz sie w przedszkolanke dzisaj bawiłem jak było mało osob,ale jak server jest pełen i leca
takie pytania to mnie osłabia to
Desperat:
hahaha Ładnie.. i jest tak jak pomyślałem ... na inei PUSTKI bo po co komu sterowanka przez kompa .... lepiej grac bez moda a moc grac w to co sie lubi a nie w to co dyktuje serwer....
plonek:
dzisiaj nie było problemów z głosowaniem na mapy, była ta którą chciała większość
Biały Orzeł:
Ramu ma 1GB więc to chyba nie o to chodzi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version