Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwer [1stCav] Multigaming Community (PL)
WarMan:
Witam ja też jestem z clanu 1stCav zapraszam do testowania naszego drugie serwera 83.170.105.133:7757 . Serwer na 32 sloty ze standardowymi mapkami. Maszyna jest postawiona w GB ale pingi przyjemne, ja jestem z Warszawy i mam ping >50. Nie wiemy jak serwer będzie sie sprawował przy większej ilości osób dlatego zapraszam do testów.
Pozdro WarMan
Biały Orzeł:
Osobiście uważam,że wasz serwer ( 1st Cav ) jest jak najbardziej w porządku :yes Pozdrowienia dla całego squadu :wink
asn:
desperat19 - pewnie dlatego ze jestes z ac.. pfff
Alex:
Dla informacji. Dzisiaj zostały zdjęte bany tym z 2 AD którzy zostali zbanowani za chamstwo na naszym serwerze. Szansę poprawy należy dać prawie każdemu. Następnym razem nie pomogą żadne prośby.
Soltys:
--- Quote ---Alex :
Dla informacji. Dzisiaj zostały zdjęte bany tym z 2 AD którzy zostali zbanowani za chamstwo na naszym serwerze. Szansę poprawy należy dać prawie każdemu. Następnym razem nie pomogą żadne prośby.
--- End quote ---
Z tego co mi wiadomo to nie bylo chamstwo tylko odegranie sie na graczu z 1stcav za serie po plecach na spawnie. Potem sie wywiazala niepotrzebna klotnia. Co do banow to niezrobiliscie laski, jest jeszcze masa innych serwerow gdzie sa ludzie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version