Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwer [1stCav] Multigaming Community (PL)

(1/4) > >>

Alex:
Jak w temacie. INEA fajny serwer ale ostatnimi czasy coraz większy bałagan tam panuje. Tych co mieli pilnować porządku nie widać wcale. Serwery na Asterze stoja najczęściej puste, ale problem jest podobny jak na INEI. Dlatego też ci, co chcą pograć sobie bezstresowo, bez chamstwa i tego rodzaju zachowań mogą wejść na serwer publiczny 1stCav (28 slotów, ip-195.122.134.73:7757). Na serwerze zawsze lub prawie zawsze jest jakiś admin, więc nie będzie problemu z wykopaniem gostka utrudniającego grę lub jego zbanowanie. Na serwerze nie ma też moda AB. W zasadzie codziennie (szczególnie wieczorami), jest co najmniej kilku dobrych graczy z różnych klanów (niekoniecznie polskich) z którymi można "poćwiczyć" mapki. Mapy są w zasadzie standardowe ale nic nie stoi na przeszkodzie aby udostępnić też najlepsze "customy".
Serwer jest "wyłączony" z gry tylko w przypadku treningów lub meczy klanowych.

asn:
jak to na ineii jest balagan?! przeciez sa admini zly_porucznik, Mati.PL, _KaszpiR_ - Btw kaszpir mozesz skasowac moje konto admina lub oddac je alexowi guzowi mariuszowi lub komuś innemu - jezeli chcesz oczywiscie.

Alex:
Assasin, zawsze mówiłem, że jak grałeś jeszcze w ro to co jak co porządek na serwerze był. Teraz admin to rzadki okaz na serwerze astera czy inei. Precyzując, to w zasadzie takie "łykendowe" ptaki. Dlatego ja i koledzy zaczynamy częściej grać tam gdzie nie musimy prosić się o bana dla jakiegoś uprzykrzającego grę dupka. Na serwerze 1stCav nie ma czegoś takiego jak ban na tydzień czy miesiąc. Ban to ban. Jak gostek "dorośnie" i nabierze kultury to będzie wiedział gdzie mnie lub kogoś z 1stCav znaleźć i poprosić o zdjęcie banana.

Desperat:

--- Quote ---Alex :
 Na serwerze zawsze lub prawie zawsze jest jakiś admin, więc nie będzie problemu z wykopaniem gostka utrudniającego grę lub jego zbanowanie.

--- End quote ---

Alex, Przepraszam ale... Choć to było już jakiś czas temu grałem sobie na tym serverku ...Wszystko ładnie pięknie do czasu kiedy pewien koleszka nie zaczął strzelac do swoich i wyzywać ich .. sam dostałęm od niego  ze 3 razy... wywalioło go .. pożniej znowu wszedł i zaczął wyzywać na czacie ludzi. ADMIN BYŁ - poinformowałęm Go a On zapytał się który.. przekazałem dane... ale NIE BYŁO ŻADNEJ REAKCJI ....  grała Ekipa 1st Cav  (po przeciwnej stronie) NIKT nie zareagował .... co miałem zrobić .. pozostało tylko  rozłączyć się i pójść na inny serv ...

Może sie zmieniło ale niesmak został...

Pozdrowienia.

Alex:
Nie wiem jak było kiedyś. Mogę powiedzieć jak będzie teraz. Nikogo też nie zamierzamy specjalnie namawiać na grę na tym serwerze. Kto będzie chciał to będzie grał. Tym którzy wolą grać na Asterach, INEI czy innych polskich lub zagranicznych serwerach mogę życzyc tylko miłej zabawy.

PS. Jeżeli kiedyś będzie miało miejsce podobne zdarzenie to zrób screena, spisz guida i zgłoś się do mnie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version