Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Coś o tolerancji.
Mati:
O tym ile chamstwa się szerzy na serverach można mówić godzinami... Temat na książkę. Ale tak czy siak, takiego co klnie na serverze na lewo i prawo nie doprowadzisz do porządku. To prostak i tyle... Co prawda zawsze gdy gram i widzę, że ktoś przeklnie to go upominam. Za jedną "kurwę" nie będę nikogo kickował, a tymbardziej banował. Każdemu się może zdarzyć. Ale jeżeli jedna "kurwa" przerodzi się w stek słów, gdzie co drugie to wcześniej wspomniane słówko leci kick. Gdy wróci i znów nadaje - ban.
Skucha:
Orzelku pewnie znasz ze sceny coda takich ludzi jak crx, marlo, inferno itd..(stary squad fear factory ati) niby gracze pro powinni dawac przyklad itd.. wyobraz sobie ze spedzilem z nimi dlugie miesiace grajac w Lineage 2 i wiekszych mies armatnich nie widzialem na oczy hehehe :P do teraz jeszcze wale miechem rowno (ehh te uzaleznienia od ludzi ;P)
Desperat:
@ Biały Orzeł - Prowadzenia za rączkę :)
Wiadomo.. ale no jak ktoś nie potrafi czytać instrukcji obsługo dolączonej do gry no to sorry ... ja też nie byłem święty i pytałem jak dzieciak ... ale jak dostałem kilka osrych odpowiedzi no to zagłebiłęm się w lekturę ... ale jeśli koleś zadaje banalne pytania na które jak by pomyślał to znalazł by odpowiedź w książeczce tylko nie chce się szukać no to ...
zrobiłem chyba offtopa :P
Ps. Wpienia mnie jak ktos zrobi TK i nie przeprosi.. chociaz nawet niechcacy ... wrrrrrrrrrrr choc dupowate sry ....
pozdrow zoche i 900
Wawer:
Niezły off-top się zrobił więc pojadę dalej....
1. Desperat, tk zdarza się w ferworze walki. Jak grasz na ffa i nie poinformujesz graczy o swojej pozycji na tyłach wroga itp. licz się z tym że jakaś zbłąkana kula albo granat pozbawi Cię żywota:p
Zdarza mi się to czasem i nie oczekuję za to przeprosin.
2. Krótki poradnik dla początkującego:p
• W obronie staramy się operować w strefie flagi ewentualnie w takim miejscu abyśmy mogli się szybko w tej strefie znaleźć.
• Nie leżymy, stoimy, biegamy zbyt blisko siebie jeśli nie wymaga tego sytuacja ( 1 granat może przesądzić o stracie flagi)
• Zajmując flagę, jeśli mamy możliwość- chowamy się i kampimy. Póki czerwony pasek leci nie ma co strugać bohatera. W tym wypadku jeden nierozważny strzał może być np. zachętą dla przeciwnika do rzucenia granatu.
• Często korzystamy z mapy ( ja mam po R i zaglądam co 20-30 sek) Dzięki mapie możemy się dowiedzieć które miejsca są zagrożone, kto i gdzie przejmuje flagę itp.
• Informujemy graczy naszej drużyny o pozycjach wroga i w razie potrzeby o naszej pozycji.
• Gdy jesteśmy w ukryciu i widzimy przeciwnika, którego nie damy rady trafić nie strzelamy ( by nie zdradzić naszej pozycji ) lepiej poczekać lub dać znać kolegom z teamu gdzie jest.
Niestety najczęściej gracze nie patrzą na mapę i nie orientuja się jakie są jej cele i zadania ( nie wiedzą że niektórych flag nie da się odbić itp) A wystarczy zapytać.
Pozdrawiam.
Biały Orzeł:
Skucha-Chylę czoła przed wami ale niestety niewiele osób znam ze sceny CoD.Grałem głównie na UN-Rifles Only:blushNie traktowałem tych rozgrywek jakoś na maxa.Dobrze się bawiłem i nie wgłębiałem w społeczność.(Pozdro i SZACUN dla Odysa jeśli go ktoś zna:)Genialny shooter).Dopiero RO pokochałem:p.TEGO SZUKAŁEM!
Desperat-No tak, pytania na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji są żenujące.Dowodzą o zwyczajnym lenistwie:)
Wawer-Uwagi cenne i konkretne.Jak widać można:)Ale raczej niewiele pomogą graczowi który wchodzi na serwer i próbuje się odnaleźć pod ostrzałem:satisfied.Miałem ostatnio przykład jak pewien zamotaniec(w Odessie,nie będę personalizował bo nie o to chodzi)łaził bez sensu i widać było,że totalnie nie wie o co chodzi.Dostał parę tekstów i zaczął killować swoich:con.Gdyby go ktoś pokierował,mogłoby być inaczej.Ech...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version