Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Coś o tolerancji.
Biały Orzeł:
Podejście idealne i jak najbardziej słuszne.Akurat w Twój stosunek do młodych graczy nie wątpiłem,tylko jak wytłumaczyć zadufanym w sobie MEGAKILLEROTAKTYKOM,że totalnego świeżaka trzeba poprowadzić trochę za rączkę jak przedszkolaka.Jeśli ma nas być więcej i chcemy silnej sceny RO w Polsce to musimy sobie pomagać.Nawet totalny wymiatacz z COD2 będzie zagubiony w RO.Nie ma co się oszukiwać.COD2 przy RO to zwykła arcadeowa strzelanka.Oczywiście można spróbować w COD2 grać taktycznie,ale i tak jedna z najlepszych metod to rzut granatem i tddadadada we wszystko co się rusza a ma wrogi mundur:)Oczywiście to moje zdanie i przepraszam jeśli kogoś uraziłem:wink.Specjalnie mówię o COD2 bo w jedynkę na multi nie grałem więc się nie wypowiadam na tematy o których nie mam pojęcia.
DemoniX:
@Biały orzeł
No ba...masz racje,ale w CoDzie można szybko wyrobić precyzje,refleks, który potem trochę ułatwi nam celowanie w RO, reszta doświadczenia zdobytego w CoDzie jest zbędna ;)
Skucha:
ojej.... ktos powiedzial "kurwa" i juz go banowac ;] przynajmniej niektorzy tak to wywnioskowali w swoich postach - ideologia kaczek rulez ;], jesli jestes tolerancyjnym kolesiem to po prostu powinienes nie zwracac na to uwagi, swiety nie jestem i wy pewnie tez; kurwa, pierdole itd to tylko epitety - uzywane w nadmiernych ilosciach robia sie "niesmaczne"......
Biały Orzeł:
Po raz kolejny rozmowa schodzi na inny tor niż miała na początku.Nie chodzi o to,że ktoś rzucił mięchem.Zdarza się.Lepiej jak tego nie ma bo to świadczy o kulturze w ogóle.Ale zdarza się.Jeśli nie na okrągło to można to przeboleć.Ale mimo wszystko nie popieram.Tępić moim zdaniem należy poniżanie i ostre opieprzanie z byle powodu innych graczy.Jak,się pytam na naszych serwerach ma chcieć ktokolwiek nowy grać jeśli na 100% podczas pierwszych sesji zbierze wiąche przytyków i bluzgów?LUDZIE!!!Szanujmy się!Jeśli na serwerze jest towarzystwo które jest tolerancyjne to świeżak wróci,choćby dlatego,że będzie chciał się zrehabilitować.Bo prędzej czy później sam zrozumie co robił źle.A jeszcze prędzej jak ktoś doświadczony nim pokieruje.Chyba lepiej jak stary wyga powie"trzymaj się mnie i wykonuj rozkazy,patrz i ucz się"niż "co za matoł!co ten debil wyprawia!".Za pomoc wzrasta szacunek.Jeśli ktoś jest naprawdę dobry to chce się mu dorównać.Chce się być przez niego docenionym.A cham może liczyć jedynie na chamstwo.Albo serie w łeb na respie.
Demonix-oczywiście:)w CoD refleks to się wyrabia na pewno:DPEACE:wink
Dziki_Koziol:
Po prostu nie można zapominać, że kiedyś się zaczynało, a jeśli się jest nowym warto słuchać tych zo grają dłużej. Z kolei "cham będzie chamem na wieki wieków amen". To się tyczy i starych i nowych graczy. :satisfied
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version