Author Topic: Czego słuchają gracze RO ?  (Read 22403 times)

Zdzira

• Guest
Czego słuchają gracze RO ?
« on: 24 February 2007, 20:32:08 »
Nie widziałem podobnego tematu w "wyszukaj" nic podobnego nie znalazłem więc jak w temacie.

Jakiej muzyki słuchają gracze RO podczas gry i nie tylko?

Jeżeli o mnie chodzi to ciężko było by coś wymienić bo lubię muzykę jako taką i na moim dysku można znaleźć chyba dosłownie każdy gatunek i rodzaj muzyki ( disco polo też lol !)

ofc każdy ma swoje ulubione kawałki.

Do mojego top mógłbym wrzucić:
Molesta, OSTR, Paktofonika, Hemp Gru, kaliber44, Queen, Nirvana, Deep Purple, Dżem, Elektryczne Gitary, POD,

ostatnio trochę panku i soft rocka przez moją babę. Głównie Fall out Boy, Gavin De Graw, Jimmy Eat World etc.

pzdr.

Guz

• Guest
« Reply #1 on: 24 February 2007, 20:53:36 »
Teraz w sumie tylko polski Punk Rock czyli m. in. Dezerter, KSU, TZN Xenna, Leniwiec, Analogsi czy Blade Loki
Kiedys i od czasu do czasu: Wszystko za wyjatkiem hip hopu i pochodnych z naciskiem na Rollig Stones, Black Sabbath, Iron Maiden, Children of Bodom The Doors, Deep Purple, Nirvane plus kilka kwalkow takich kapel jak Credence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Thin Lizzy, Kiss, Jimmie Hendrix, T-Rex, Bob Dylan i inne legendy lat 70 oraz poczatku 80

Soltys

• Guest
« Reply #2 on: 24 February 2007, 21:02:36 »
U mnie wszystkiego po troche:
Metallica
P.O.D
Nirvana
Rob Dougan
Papa Roach
Nightwish
Apocalyptica
Evanscence
I wiele wiele innych

Offline _KaszpiR_

• Sztab Generalny
  • Towarzysz broni
  • Honor: +4/-0
    • View Profile
    • http://hlds.pl
« Reply #3 on: 24 February 2007, 21:28:14 »
podczas gry raczej wylaczam muzyke
a tka to wlasciwie wszystko co ma rytm, oprocz disco polo i jakichs nazistowskich piosenek.

MajesticO

• Guest
« Reply #4 on: 24 February 2007, 21:39:58 »
ja podczas gry rzadko słycham czego kolwiek ale ja juz słucham to Limp Bizkit ,Linki Park ,T Love P.O.D,Apocalyptica, Tede i OSTR

pyra.pl

• Guest
« Reply #5 on: 24 February 2007, 21:45:37 »

Wawer

• Guest
« Reply #6 on: 25 February 2007, 17:29:13 »
Ja słucham muzyki podczas grania w CSS. A w RO rzadziej. Jeśli już to nie mam jakis szczególnych preferencji choć Hip-hop i disco polo raczej mi nie pasuje do tej gry;)
Do gry najbardziej pasują mi: Green day, Foo Fighters, Sex Pistols, The Offspring, Armia, Pearl Jam, Alice in Chains  albo coś z kilimatem: Hendrix, The Doors, Sinead O'Connor.

wujek|T3N54MC024W523

• Guest
« Reply #7 on: 25 February 2007, 19:18:55 »
a mnie dobrze motywuje muzyczka meshuggah :) a sama muzyka... jest jedna, wszedzie, w kazdej, znajde cos dla siebie:)

pozdrawiam dzwiecznie

Bathin

• Guest
« Reply #8 on: 26 February 2007, 09:07:20 »
W czasie gry niczego, zawsze we wszystkich grach gdzie jest podkład muzyczny pierwsze co robie to ściszam muzę na maxa.
W czasie drogi do pracy słucham to co mam w mp3 - Lady Tron, Faithless, Rammstain itp

Wrona

• Guest
« Reply #9 on: 26 February 2007, 18:27:39 »
O to, to... Też mi przeszkadza "wbudowana" w gry muzyka... W grze, a zwłaszcza online słucham dźwieków otoczenia, czyli gram także uszami.
Poza tym BM i DM

Dziki_Koziol

• Guest
« Reply #10 on: 27 February 2007, 01:11:48 »
Słucham wszystkiego, Disco Polo też, najbardziej lubię Punka: Bad Religion, Sex Pistols, polskiego: KSU, Dezerter oraz Metallica i Rammstein (nie polskie :) ), no i oczywiście KULT (polskie). To moje ulubione dźwięki. Jak wspomniałem słucham również całej innej masy zespołów, wokalistów i wokalistek :)

ciocia|Ola

• Guest
« Reply #11 on: 27 February 2007, 21:10:46 »
Within Temptation

Skucha

• Guest
« Reply #12 on: 28 February 2007, 03:56:36 »
u mnie przewaznie w glosnikach leci Drum And Bass i podobne: Pendulum, Concord Dawn, Black Sun Empire, John B etc, Sonictrip, Prodigy. Punk Rock i podobne: Celldweller, SOAD, Disturbed, Fall Out Boy, Ludacris, Slipknot, Papa Roach, Sum 41, CKY, Ill Nino, Jimmy Eat World, Fear Factory, StatiX, Blink182. Hip Hop: Bubba Sparxxx, Lil Jon, Fat Joe, House Of Pain, Cypress Hill, Onyx. Troche dziwne upodobania ale co tam jakby ktos sluchal jednego rodzaju muzyki to by zglupial czym predzej czym pozniej :D

wujek|T3N54MC024W523

• Guest
« Reply #13 on: 28 February 2007, 18:21:49 »
tej no fear factory <lezka w oku> ale gruby odszedl z kapeli i juz chlopaki jakby bez werwy, na sile, nie to co demanufacture albo soul of a new machine;) ale jak kto lubi grubego Dino to polecam Brujerie ;)
a drumy lamia gnaty, szczegolnie na parkiecie;P a las vegas parano to jeden z bardziej niewyobrazalnych produktow amerykanskiej sceny filmowej :)) wogole po co ja to pisze;0 "Każdy kto doprowadza się do stanu bestii, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Ola a Ty jeszcze tego sluchasz? :P a jak tam dziecak wokalistki:) co z niego sie wyklulo w koncu, chlopak czy dziewczyna?

ja tym samym chcialbym polecic wszystkim pewna kapele, ktorej czlonkowie pracowali w elektrowni atomowej, naprawde smieszna muzyczka, nazwy kapeli nie pamietam (chyba jakas liczba) , mp3 nie mam - ale smiesznie sie sluchalo - zapodaje temat bo rozni tu ludzie zagladaja;) moze kto ich kojazy, byc moze sa z japonii:)

a moze Oni sa wsrod nas:))

Eric

• Guest
« Reply #14 on: 28 February 2007, 22:14:48 »
W czasie gry niczego nie słucham...starczą mi odgłosy wystrzałów i krzyki konających wrogów :D :P

Poza grą, Bob Marley!!!!!! :)
UB 40, Yellowman, Queen, Queens of The Stone Age, Offspring, Metallica, wszelkiego rodzaju OSTy z Anime, Akurat, Rhapsody!!!,
Mike Oldfield.