Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

MOD pancerny

<< < (22/33) > >>

Czarny_[FH]_pl.:
Dokladnie ja tak zrobilem tylko jeszcze bardziej namieszalem i chodzi bez problemu.Od poczatku mialem wersje 2.02 pozniej tylko systematycznie podmienialem pliki nowszych wersji na te stare noi w wersji 2.065doszedl plik ,optional for mappers'
Wkleilem go do katalogu:System:))

Zreszta Wklejamy pliki w katalogi takie same jak po rozpakowaniu Win rarem.Nastepnie w practice uaktualniamy Mutatora AB2.065 i robimy testy:))))))Jest miodnie a najbardziej mnie cieszy sila przebicia pocisku w zaleznosci od odleglosci i tutaj robi sie naprawde ciekawie powyzej 500metrow i dalej.ach te wymiany:))
Jedno pytanko -moze zapodacie linka download AB 2.03-dla tych co nie maja jeszcze na dysku bo ja nie moge znalesc go za cholere bo z AB 2.065 nie ma problemu:))

daj5zl:
Wszystko jest przeciez na forum :) http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18029

Na forum FKS rozpoczalem watek o AB, jesli ktos dobrze zna angielski to niech napisze cos od siebie zeby przekonac ze ten mod naprawde jest swietny. A jak wiadomo FKS to jeden z najpopularniejszych serwerow czolgowych wiec wazne zeby byl u nich AB. http://fkmod.com/forums/showthread.php?p=112616&posted=1#post112616

ubenfurer:
Hej .Panowie pokierujcie mnie co mam zrobić aby było wszystko ok. , bo  jak dziś chciałem wejść na serwer gdzie zawsze stoi mapa Orel to mi wyskoczyła taka komenda :
Nie udało się uruchomić URL , niewłaściwa wersja pakietu `Armored Beasts2`

Jak mam postąpić aby naprawić ten błąd?
dzięki z góry

daj5zl:
Nie mozna wejsc na serwer jesli masz inna wersje AB. Moze akurat ten serwer ma stara wersje 2.05 albo ty masz zla. Jaki to jest serwer wogole?

ubenfurer:
już sobie poradziłem ,dzięki skopiowałem beta 2.03 a potem najnowszego moda pancernego i działa ok . a server to nie pamiętam ale zawsze tam stoi mapa Orel lub Black Day , łatwo znaleźć , Oreli nie jest tak wiele :)
pozdrawiam

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version