Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy

czy są jakieś mody na nowe pojazdy ?

<< < (3/6) > >>

Bathin:

--- Quote ---Wittmann :

--- Quote from: A co ma zawieszenie do siły rażenia ? ---
--- End quote ---

człowieku to ty wyskakujesz z siłą rażenia czy widzisz w którymś z moich postów,pytanie o siłę rażenia,ja muwie tylko że przydał by się STUG IV i to wszystko pytam czy ktoś widział takiego moda na niego,a jeżeli tak bardzo ci zależy to byś zwrócił uwagę że niektóre stugi III były wyposażone w starsze działo długo lufowe 40L/43 a dopiero późniejsze miały 40L/48 takie jak w STUG IV i miały one lepsze osiągi od starszych mianowicie  przebijały pancerz grubszy o 12mm.

--- End quote ---

Po pierwsze "mówie" piszemy tak jak ja napisałem. Po drugie między długo-lufowym StuG-em III a IV są za małe różnice żeby autorzy gry bawili się we wstawiania dodatkowego pojazdu. Po trzecie pisałeś że różnił się zawieszeniem to odpisałem że nie miało to żadnego znaczenia na polu bitwy, a tym bardziej nie będzie miało znaczenia w grze. A po któreś tam różnic było o wiele więcej, ale jak wspomniałem są mało istotne w grze bo i tak cała pancerna rozgrywka w RO jest nie dopracowana.
Pzdr

Dziki_Koziol:

--- Quote ---dr Granat :

mapka tractorworks beta 4, ponoć są jeszcze na berezina beta 5 ale tam widziałem tylko wraki dział

--- End quote ---

Grałem na tractor, fajna sprawa z tym działkiem :D

Czarny_[FH]_pl.:
Hm Panowie moim zdaniem bardzo przydalyby sie dziala samobiezne z wczesnego okresu idealnen do map z okresu bitew pod kurskiem :Su-152 albo Su-122 ktore bylyby idelna sila przeciwstawiajaca sie tygrysa:)
A tak pozatym czy ktos zainstalowal mod armored beasts 2.01 bo ja za nic w swiecie po wklejeniu plikow nie widze zadnych zmian:((

Infulat:
działa są na berezynie, wczoraj grałem.
Czarny, a grałeś na serwerze, który ma zainastalowany ten mod?

Czarny_[FH]_pl.:
Juz wiem o co chodzi z tym modem.Poprostu wklejamy pliki w odpowiednie katalogi i chula ale jest jedno male ale .Obecnie znalazlem tylko dwa serwery z tym modem i przewaznie sa puste chociaz dzis wbilem sie na niego i tylko (az) 6 osob gralo:(
Panie i panowie po zagraniu w tego moda nawet mi sie nie che juz grac na standartowych serwerach.Mozna ten mod porownac do wersji standartowej jak: Vaniliowy batlefield 2 do modu project reality takze czekam na caly czas i wypatruje czy powstaja nowe serwery z Armored Beasts v 2:)))
Pozatym od czasu do czasu zerkajcie bo stawiam od czasu do czasu serwer z tym modem ale zero zainteresowania na razie:(
Infulat jak sadze juz chyba znalazles serwer z tym modem bo razem zarzynalismy dzis na nim:)))

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version