Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwery RO Astera
AdikPL:
--- Quote ---Alex :
Coś tam enclave wspomniało o swoim publicznym serwerze w niedługim czasie. Może za niedługo będą 2 dobre serwery?
--- End quote ---
Fajnie ze sie coś dzieje ale skoro nie potrafimy 3 serwerów zapełnic to nie wiem czy ma to jakis szczególny sens , choc może sie myle
Wawer:
--- Quote ---Alex :
Chcielibyśmy też aby dodał kilka map które będą grane w roladerze i jednego customa który wg mnie może być lepszy niż większość z nowych map (myślę o Budapeszcie). W zasadzie nie gramy na asterach bo tam oprócz wyższych pingów jest za dużo map czołgowych (może oprócz oględowa) na które "szkoda" nam czasu. Jak ktoś nie lubi grać na "standardach" niech idzie na astera #2 i go "rozkręca" z tymi co mają podobne zainteresowania.
--- End quote ---
Yes Yes Yes.
Co do serwera enclave na razie cisza. :|
Alex:
--- Quote ---AdikPL :
...
Fajnie ze sie coś dzieje ale skoro nie potrafimy 3 serwerów zapełnic to nie wiem czy ma to jakis szczególny sens , choc może sie myle
--- End quote ---
Nie chodzi o "zapełnienie" serwerów. Wolimy pograć w mniejszej grupie ale za to z graczami którzy prezentują jednak wyższy poziom zarówno gry jak i kultury.
Sojuz_PL:
Budapest... ? Jak najbardziej na TAK ! :D
Bathin:
--- Quote ---Alex :Wolimy pograć w mniejszej grupie ale za to z graczami którzy prezentują jednak wyższy poziom zarówno gry jak i kultury.
--- End quote ---
Jest jedna rada na to, admini Inei powinni zamknąć serwer dla ogółu, rozesłać do 30 pro graczy zaproszenia z hasłem i będziecie mieli wysoki poziom gry i kultury.
Wczoraj wieczorem Aster 1 dał radę, był pełen:) Wystarczyło że weszliśmy w kilku i po kilku minutach był full.
Pzdr
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version