Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwery RO Astera

<< < (15/17) > >>

Desperat:
Prosta zasada. Masz do wyboru 3 serwery 2 puste a na 3cim zaczyna sie cos dziac... wiadomo,ze wbijasz na ten na ktorym ktos jest...

po za tym inea ma nizsze pingi ...

kryszek:

--- Quote ---desperat :
Prosta zasada. Masz do wyboru 3 serwery 2 puste a na 3cim zaczyna sie cos dziac... wiadomo,ze wbijasz na ten na ktorym ktos jest...

po za tym inea ma nizsze pingi ...

--- End quote ---

No zgadza się,ale ludziom nie nudzą się te same mapy cały czas??:P Bo ja,chociaż jestem zagorzałym fanem map infantry to juz jednak odessą i resztą wymiotuje xD

Desperat:
zgadza sie.... no ale wiekszosc lubi młócić w to samo... niedlugo textury sie wytrą od tego biegania po odessie

Guz:
Ja akurat bardzo sobie cenie liste map na inei, masz mapy ktore sa najczesciej grane i sa najbardziej popularne. Ponadto nie masz sytuacji ze ktos wybierze taki leningrad i pol servera wychodzi. Zreszta zawsze mozesz rozkrecac astera gdzie jest znacznie wiekszy wybor map

Alex:
Tak w sumie to czekamy (1stCav) aż się _KaszpiR_ odezwie bo chcielibyśmy o kilku szczegółach dot. INEI porozmawiać. Chcielibyśmy też aby dodał kilka map które będą grane w roladerze i jednego customa który wg mnie może być lepszy niż większość z nowych map (myślę o Budapeszcie). W zasadzie nie gramy na asterach bo tam oprócz wyższych pingów jest za dużo map czołgowych (może oprócz oględowa) na które "szkoda" nam czasu.  Jak ktoś nie lubi grać na "standardach" niech idzie na astera #2 i go "rozkręca" z tymi co mają podobne zainteresowania. Po co jęczeć i się użalać?

Może za niedługo INEA znów będzie najlepszym polskim serwerem na którym poziom gry będzie trochę wyższy niż na asterach a kultura gry nie będzie wymagała ciągłego nadzoru "esesmana" w postaci admina.

ps. Coś tam enclave wspomniało o swoim publicznym serwerze w niedługim czasie. Może za niedługo będą 2 dobre serwery?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version