Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwery RO Astera
sugabuga:
--- Quote ---AdikPL :
Kaukaz to dobra mapa , zgrana ekipa nie ma wiekszego problemu z przebiciem sie !!!
--- End quote ---
Raczej tylko wtedy kiedy u ruskich graja same nooby. Policz ile rund wygrywa strona allies a ile axis. Fajnie by bylo gdyby ktos zmodyfikowal troche Kaukasus ulatwiajac stronie atakujacej i zeby admini wrzucili ja zamiast zwyklego Kaukasus.
Bathin:
--- Quote ---sugabuga :Czas dojazdu z respa zmusza gracza zeby nie jezdzil bezsensownie wprost na wrogie pozycje bez przemyslenia tylko zeby staral sie grac jak najostrozniej, tak jak w rzeczywistosci.
--- End quote ---
Heheh, dobre, zapewniam Cię że każdy marzy żeby jak najszybciej wyjechać z respa i walczyć. A co do rzeczywistości to ta mapa do bujda.
Ostatnio po dwóch pełnych rundach Krzywego, gdy się zaczęła 3 to wszyscy wybłagali admina i zmienił mapę.
sugabuga:
--- Quote ---Bathin :
Heheh, dobre, zapewniam Cię że każdy marzy żeby jak najszybciej wyjechać z respa i walczyć. A co do rzeczywistości to ta mapa do bujda.
--- End quote ---
No przeciez napisalem ci, ze to nie jest kolejna zwykla arcadowka jak Arad czy Ogledow i trzeba grac ostrozniej jakbys naprawde mial tylko 1 zycie, to ze ludzie tego nie rozumieja i jezdza na kamikadze to juz nie moja wina. Wtedy ciagle dojezdzanie rzeczywiscie moze nie byc przyjemne.
--- Quote ---Bathin :Ostatnio po dwóch pełnych rundach Krzywego, gdy się zaczęła 3 to wszyscy wybłagali admina i zmienił mapę.
--- End quote ---
Trudno sie dziwic, ta mapa nie jest przeznaczona dla tych graczy, ludzie przychodza na ten serwer pograc walki piechoty. Wogóle admini powinni skonczyc z jakas glupia zasada "only standart". Mapy jak Krivoi Rog wogole nie powinny byc razem z innymi mapami piechotnymi. Powinny byc same dobre mapy infantry/combinated arms, standarty polaczone z customami.
Dziki_Koziol:
--- Quote ---Bathin :
--- Quote ---Dziki_Koziol :Krzywy Róg (w skróconej wersji) jak dla mnie odpada
--- End quote ---
Błagam napisz co jest takiego zaj.. w tej mapie ? Czy wyjeżdżanie kilkanaście minut z respa czy czas rozgrywki ?
--- End quote ---
Wytaziłem moje zdanie, mnie się podoba, tyle. Na pewno jest to najlepsza z dużych czołgowych map, na których (np BDJ) z respa jedzie się kilka minut po to żeby zginąć od jakiegoś strzału. Na Krzywym z respa jedzie się krótko, a teren daje możliwość łatwego schowania się. Jak powiedziałm mnie się podoba, ale nie ma zamiaru nikogo do tego przekonywać. Są serwery gdzie ta mapa jest normalnie grana i to mnie cieszy.
max.pl:
Mapa Krzywy Róg - jeżeli ktoś ma czas i gra w RO po 6 godzin dziennie i lubi czołgówki to ok, ta mapa mu sie spodoba i będzie grał w nią trzy godziny. Niestety spora większość gra tylko 1 - 2 godziny dziennie i nie poświęci swojego " cennego czasu" na tą mapę.
Mapa Hochburg - bardzo ja lubię - zazwyczaj gram w nią na rosyjskim serwerze - Wawer ma rację - " Po prostu ludzie nie potrafią jej grać i albo wychodzą albo graja jak lamy."
Kaukasus - kiedy pojawia sie ta mapa prawie zawsze jestem po stronie Niemców i oni tez wygrywają - tylko jak na początku cześć osób chce zarobić 10 punktów na zajęciu moździerzy.......to już inna historia.
Reasumując - bardzo dobry " pomysł na serwera Aster " ma Wawer . Ja bym tylko oprócz tych map, które wymienił dodała jeszcze Zhitomir w wersji zimowej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version