Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwery RO Astera
Infulat:
--- Quote ---Bathin :
--- Quote ---trawiator :Aster 2 nie utrzyma map czołgowych.
--- End quote ---
A niby po czym tak wnioskujesz ? Dołożyć też kilka customowych i na pewno znalazło by się wielu amatorów czołgów. Teraz to Aster 2 świeci pustkami, a na Asterze 1 gdy pojawia się mapa czołgowa to wielu z nas wychodzi.
Uważam że takie rozwiązanie powinno być przetestowane, nie ma nic do stracenia.
--- End quote ---
Trawiatorowi chyba chodziło o wydajność serwera, a nie o popularność rozwiązania.
Bathin:
--- Quote ---Dziki_Koziol :Krzywy Róg (w skróconej wersji) jak dla mnie odpada
--- End quote ---
Błagam napisz co jest takiego zaj.. w tej mapie ? Czy wyjeżdżanie kilkanaście minut z respa czy czas rozgrywki ?
sugabuga:
Czas dojazdu z respa zmusza gracza zeby nie jezdzil bezsensownie wprost na wrogie pozycje bez przemyslenia tylko zeby staral sie grac jak najostrozniej, tak jak w rzeczywistosci. Ta mapa nie jest juz zwykla arcadowka jak Arad czy Ogledow zeby se postrzelac... Tez plusem jest to ze kiedy uda ci sie zniszczyc Tygrysa, nie zobaczysz go zaraz po 1 minucie...
AdikPL:
No widać Jak ten Krzywy Róg jest popularny po 3 potyczkach kazdy pisał wkońcu !!!
Kaukaz to dobra mapa , zgrana ekipa nie ma wiekszego problemu z przebiciem sie !!!
Wawer:
--- Quote ---sugabuga :
COOO Hochburg ta glupia, bezsensowna, nie realistyczna mapa ktora zupelnie nie przypomina frontu wschodniego, ten zamek i to wszystko, zygac sie chce na ten widok, gdzie nie ma zadnych ciekawych akcji z riflem i MG tylko glupia bieganina w ciemnosciach. Wywalilbys Hedgehog? To swietna mapa, jedyna standartowa mapa w RO ktora odzwierciedla najczestsze walki w IIWŚ czyli na otwartym terenie wsrod drzew i krzakow za ktorymi mozna sie ukryc. Oczywiscie sa mapy jak np. Bondarevo ale co to za walka piechoty gdzie 1-2 zolnierzy atakuje wioske, jest tam poprostu za duzo czolgow. Inne mapy jak Basovka to jest otwarty teren ale glownie walka toczy sie w okopach, i atak na budynek, Kaukasus to bezsensowne proby dobiegniecia do celu, niemcy sa tam rozstrzeliwani jak na egzekucji. Noi to wszystko, jedynie BaksanValley to jeszcze calkiem fajna mapa. Juz odrazu widac ze jestes typowym zwolennikiem jakis dziecinnych gierek jak COD, walk miastowych ktore to juz byly tyle razy we wczesniejszych grach wojennych FPP. W RO jest tyle map StalingradKessel, Odessa itd. a ten chce wyrzucic jedyna mape ktora jest na otwartym terenie, takie ktorych bylo najwiecej podczas IIWŚ.
--- End quote ---
Co do Hochburg.
Lubię tą mapę, ma fajny klimat i oświetlenie i jest miłą odskoczną od standardów.
Co do Hedgehog.
Nie uważam, że to zła mapa. Po prostu ludzie nie potrafią jej grać i albo wychodzą albo graja jak lamy.
Co do mapy Bondarevo.
Nudzi mnie.
Co do Kaukasus.
--- Quote ---Cytat
--------------------------------------------------------------------------------
sugabuga: Kaukasus to bezsensowne proby dobiegniecia do celu, niemcy sa tam rozstrzeliwani jak na egzekucji
--------------------------------------------------------------------------------
Pod warunkiem że jako Niemcy grają lamy
--- End quote ---
Nic dodać nic ująć:p
Co do typowego zwolennika dziecinnych gierek.
Nie grałem nigdy w Coha MoHa i inne pierdoły.
--- Quote from: ten chce wyrzucic jedyna mape ktora jest na otwartym terenie, takie ktorych bylo najwiecej podczas IIWŚ. ---
--- End quote ---
Wali mnie czy takich walk było najwięcej czy najmniej. To jest gra komputerowa a nie symulator walki. Tu chodzi o wyważoną i ciekawą rozgrywkę. A takiej na freeplayu na tej mapie zbyt często nie widziałem.
Btw. TAK jestem zwolennikiem map inflantry, a to z tego powodu, ze według mnie mapki czołgowe są najmniej realistyczne ze wszystkich w tej grze.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version