Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Wersja cenegi

<< < (7/13) > >>

Mati:
Hmmm... dziwne, bo włączyłem gre po tym długim apdejtowaniu i... I zobaczyłem, że nie mam wesji Polskiej! Oczywiście w opcjach instalacji wybrałem język Polski. Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?

Goral:
Jeszcze nie wiem, dopiero co kupiłem grę do testów. Choć wczoraj niektórzy mówili, że im polska wersja działa, a inni że olali...

Na razie na pierwszy rzut oka instrukcja jest w miarę w miarę. Jest parę błędów ale spoko, idzie po chwili praktyki się połapać, że tłumacz nie do końca pograł sobie w gierkę.

No i myślałem, że będzie to DVD, a jednak są 2 CD...

Szkoda, że nie dali na okładce także linku do naszego serwisu :) Ale jest na ich stronie, więc jakoś tutaj ludziska potrafiają :)

Mati:
A wiesz... w sumie się ciesze, że mi nie działa ta wersja Polska. Kumpel mi mówił, że ta  wersja jest kiepska, np.: Alianci zdobyli The Ruin... albo Ekipiarz Tanka xD

Goral:
Więcej o instalacji i problemach na nowym wątku w dziale pomocy technicznej... Wersja Cenegi, gdzie zapraszam.

Aslan_pl:
Według mnie wersja cenegi po polsku jest bardzo dobra. Ja mam RO w polskiej wersji i jest wszystko dobre.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version