Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy
Panzer IV H - super czolg przeciwko piechocie i jego absurd
NiKuTa:
Taki gówniany silnik gry. Mój znajmamy pokazał i opisywał mi jak to jest zrobionw w grze bo zajzał do kodu gry.
egoniusz:
ta silnik gry to badziewie straszne,kurcze do nast czesci mogli by uzyc silnika z half lifa,programisci z valve zrobil kawal dobrej roboty grafika jest swietna a co najwazniejsze ma male wymagania......
Wawer:
No cóż wymagania aż takie małe nie są ale rzeczywiście dziwi mnie że w DoD na silniku source mam więcej fps przy najwyższych ustawieniach niż w RO. Nie wiem jednak czy to kwestia silnika gry bo się na tym nie znam. Wydaje mi się jednak że gdyby RO było na silniku valve to przy dużych przestrzeniach byłby jednak kłopot.
PrezesOi:
--- Quote ---Taki gówniany silnik gry. Mój znajmamy pokazał i opisywał mi jak to jest zrobionw w grze bo zajzał do kodu gry.
--- End quote ---
1. twoj znajomy jest pewnie genialnym programistą skoro "zajrzał" do skompilowanowgo kodu gry (kod zrodlowy nie zostal upubliczniony z tego co wiem), i zobaczyl ze jest "gowniany"
2. jezeli engine ut2004 byl taki zly, to czemu tyle gier (i to hitow) z roznych firm powstalo na jego podstawie?
3. nie twierdze ze engine zastosowany w ro jest dobry jezeli porownac go z nowszymi silnikami tyu source czy doom3. tez do szalu doprowadzaja mnie te ograniczenia typu przeciwpancerne wiejskie płoty.
ramzes:
hm co do panzera IV H to fakt oslona miala za zadanie zredukowanie sily ognia z pf i rusznicy jednak co do pf to sie nie zadzam naprawe mozna spokojnie ustrzelic panzera z boku bez problemu tylko trzeba wiedizec gdzie najlepiej wycelowac (wiecie o co come on:D ) osobiscie jednak wole szalec panzer II pancerz slaby ale szybko laduje sie dzialo wiec jak ktos umnie z tego zrobic uzytek to poprostu rzadzi:))) no to tyle reasumujac lekka poprawke mozna zrobic do Panzera IV H ale ogolnie nie jest zle pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version