Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Popularnosc RO-rozwoj sceny
Yab_PL:
a co do grafiki i animacji to np jak dal mnie bardziej sie podoba niz BF2, jakos tak bardziej naturalna jest
Equilibrium:
A co to jest CS?:wink
Animacja... no troche kuleje :dozingoff
Grafika - jeśli już ją porównywać do BF2, to RO > BF2 na very high
PrezesOi:
ludzie badzcie troche krytyczni... ja kupilem ro za 30$ a nie za 30zl i bardzo duzo w nia gram... ale potrafie dostrzec jej wady i realna pozycje na rynku. dla wielu ludzi obiektywne spojrzenie na gry jest niemozliwe ze wzgledu na wymagania sprzetowe (lubia to-co u nich pojdzie).
jezeli ktos twierdzi ze ro bedzie sie rozwijac bo ligii bo ladery itp... niech spojrzy na to ile zycia jest w tych ligach. to pod katem gry klanowej. a freeplay? ktos wspomnial o tym ze na calym swiecie jest kilkadziesiat serwerow na ktorych ktoskolwiek gra. a jezeli gra malo ludzi i maly jest doplyw nowych-to gra umiera.
dalej uwazam ze RO to jedna z najlepszych gier jakie gralem, a gram od '86 (tak wiem ze to dawno, niektorzy kumple z ts sa 2 x mlodsi). ale jezeli ktos twierdzi ze RO podbije rynek w tej wersji to jest zaslepiony.
mikeLL:
RO to gra dla koneserów gatunku, aby wyłuskac to "coś" trzeba wiedziec, czego sie naprawde chce - czesto jest tak, ze produkt w ladnym opakowaniu, oceniany jest wyzej....
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version