Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Popularnosc RO-rozwoj sceny
newbie:
Niektorzy mnie moze znaja z servow, tak jestem lama :p ale nie o to tu chodzi, jak sami widzicie scena jest bardzo malutka w porownaniu chociazby z CoD. Kiedys kiedys jak ET bylo gra bardzo na topie, istniał taki fajny servis, od jakiegos roku nie widzialem w innej grze nic tak ciekawego jak owy servis. Byly na nim umieszczone jakies demka meczy, opis map broni itp niby standardzik ale ogloszeni na srodku strony typu:
- szuzkam klany cos tam cos ta blelelel
-Klan Xy szuka graczy wymagania itp
i dopiero na samym koncu jakies art...:)
Oraz zajebiste artykuly np ze spozywanie napojow podczas grania poprawia szybkosc reakcji itp :P
heh albo np o cl'owani tak sie najaralem ze po miesiacu grania zalozylem klan, i to byl warzywo klan ale po pol roku bylismy rozpoznawalni a skil med -/+, i wydaje mi sie ze tego tu brakuje kazdy chce byc pro a potem myslec o klanie, jak dla mnie to bledne podejscie bowiem celem klanu nie jest tylko wygrywanie, wg mnie klan powinien rozwijac i doskonalic. Tak, wiecej sie nauczylem grajac w klanie niz ffa coz moze ja mam tylko takie podejscie... mam nadzieje ze niedlugo scena bedzie pikna i wspaniala min 30 klanow low+
A i tak mowicie ze stawiacie na jakosc a nie ilosc, moje zdanie na ten temat jest inne, warzywniackie klany tez sa potrzebne nie kazdy ma skila mozliwosci grania codziennie itp dlatego warzywniaki tez sa potrzebne
Jedni spojrza na tego posta : wogule o co mu biega
Drudzy : wlasnie moze pora zaczac cos robic zeby RO stalo sie bardziej popularne itp
Eric:
--- Quote ---newbie :
Jedni spojrza na tego posta : wogule o co mu biega
Drudzy : wlasnie moze pora zaczac cos robic zeby RO stalo sie bardziej popularne itp
--- End quote ---
O co ci biega? :D Nic nie rozumiem z twojego posta :]
Po drugie, np: co można zrobić żeby RO było bardziej popularne?
...
I co to jest kurde warzywniacki klan :P :O_o
Zdzira:
Moim skromnym zdaniem scena wiele sie juz nie zmieni....
ciocia|Ola:
Ja go chyba rozumiem – ma swoje podejście, hm... i troszeczkę naleciałości z przeszłości :)
Newbie – masz jakiś ciekawy materiał odnośnie RO zgłoś się do administratorów :) przyczynisz się do tego, co sam napisałeś ==> ...żeby RO stało się bardziej popularne...
newbie:
a nie dostane bana ?:P jak powiem ze troszke inaczej widze strone :P bo obecny design jest bardzo standardowy niemal kazdy servis czy to cs czy DoD to ten sam schemat:( moze takie trendy teraz albo sie starzeje i sentymentalizm ^^
Przydaly by sie mneijsze mapy do rozgrywek np 5v5 bo po 8 to ciezko sie zebrac na lan:(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version