Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy

Tygrys

<< < (2/27) > >>

RoclorD:
Dlaczego porażka?

Jagger:
Porażka - owszem, w RO

Plazma:
Nie wszyskie - pantera jest dobra.

NiKuTa:
W tej grze tygrys to porazka, jak prawie kazdy niemiecki czołgo. 88 w tygrysie jest beznadziejna T-34, su78 rykoszetują te pociski strasznie. Wszystko co tygrysa trafia to go prawie odrazu przebija, nawet PTRD ciekawe gdzie, a nie pamietam abym miał piechura na pojezdzie!!!!!

--- Quote from: RoclorD ---Kiedy rozpocząłem taki temat na oryginalnym forum RO, to burzę wywołał
To może wy coś też ciekawego powiecie.
Zdawało mi się, że Tygrys jest nieco zbyt trudny do zniszczenia, niż to było w rzeczywistości, więc to napisałem, no i od razu ludzie zaczęli się prześcigać w podawaniu linków, książek i swoich osądów.
--- End quote ---

Poczytaj troche i nie tylko strony www bo tam tez czesto piszą bzdury. I nie sugeruj sie filmem "Czterej pancernych i 102" bo tam oni niszczą te tygrysy na pączki co jest totalna bzdurą.

ramzes:
zasada jest prosta wiesz gdize strzlasz w kotre miejsce zyjesz;P fakt tygrys jest kanciaty jednak ma gruby pancerz jedynie tyl jest slabszy. Nie bez poowodu byl to najlepszy czol 2 WS + pantera typu G jendak tygrysa trzeba opanowac:) 2 strzaly we tygrysa z IS2 mozna to zrobic i jednym strzalem podobnie moze tygrys zrobic z IS2;P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version