Żołnierze > Wyjazd na poligon
RO.pl vs Team Chaos sparing w RO:Ost
Ryszka:
Nie pisałem piątek 4 października, tylko piątek jakikolwiek, który będzie wam pasował. Tutaj wielu graczy, piątek traktuje jak niedzielę w kościele i na mszę zwaną FightNightem się zjawia, czyli byłoby nam łatwiej zebrać ekipę. I jak nas już do pojedynku wyzywacie, jako pretendenci do tytułu, zróbmy to i uwaga kiedyś, nie koniecznie 4 października, ale w jakiś piątek przed FN. Dobra spać idę mówię ja przywołany do tablicy. ;) Twój klan łatwiej zbierzesz niż my grupę oryginałów, która po pierwsze nie jest klanem, a po drugie, nawet sie nawzajem nie lubi. ;)
Pobor:
--- Quote from: Ryszka on 26 September 2013, 23:55:40 ---a po drugie, nawet sie nawzajem nie lubi. ;)
--- End quote ---
Nie lubi to Sharik być pozdrawiany ( kto wie, ten rozumie) ;D
Reszta się lubi, ale po wypiciu paru głębszych, potem im się mundury mylą, dlatego wnioskuję o włączenie mutatora z czapkami mikołajów, wtedy nawet po pijaku się rozróżnimy. A tak na poważnie to może zróbmy ankietę na podforum reprezentacji, tam zdecydujemy i Team Chaos się ustosunkuje?
BartBear_[PL]:
Tydzień na skrzyknięcie wystarczy, bo z doświadczenia tutaj wnioskuję, że im termin bardziej odległy, tym w wytrwałości zapisanych większe bruzdy się tworzą, a na dodatek akurat tak się składa że tego 4-tego na pewno będę wcześniej przy komputerze i mi nawet wtedy ta 18:30 nie jest straszna, w inne piątki mogłoby być na styk a to przecież "nie uchodzi" ;)
Tak więc jeżeli faktycznie mówimy o jakimś piątku przed FN to i pewnie godzina niewiele się będzie różniła (18:30-19:00) - a ten (znaczy sie przyszły) 4-tego jest tak samo dobry jak inne (dla mnie lepszy), ewentualnie następny tydzień (już nie tak dla mnie oczywisty, ale jeszcze do wykonania), z tym ze i tak wszystkie ustalenia skończymy do 4-tego, a potem (jak to już tutaj było) zaczną się tylko mataczenia i komplikacje; jednak pospolite ruszenie wychodzi w tym kraju najlepiej ;D ;D ;D
Insanity:
dobra to ustalmy, że termin jest 4 październik. godzine ustalmy 18:30 (zastosujemy metodę trenerów mojej drużyny) zaczynamy o 18:30, czyli o 19 wystartujemy :) serwer będzie stał gotowy, hasło podam Ryszce, Bart będzie mógł nadawać, nagrywać i tak dalej, tylko, że jeśli chodzi o składy to 8v8, maks 9v9 bo mamy 20 slotów ;)
Insanity:
trochę temat przycichł, wybraliście Panowie mape?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version