Żołnierze > Wyjazd na poligon
RO.pl vs Team Chaos sparing w RO:Ost
Insanity:
Właśnie, jeśli chodzi o nas to najlepiej 5 albo 6 październik, w piątki mamy za mało ludzi do gry :( Jak u pozostałych Panów?
5 i 6 możemy zacząć o 19 albo 20, i zagrać więcej mapek :)
Ryszka:
Ja jako że opuściłem juz wiele rozgrywek w IF, to jak będę mógł w sobotę, wybiorę 6PDP. Ale ja tu tylko pomagam organizować. Więc na samej rozgrywce potrzebny nie jestem. Niech sie reszta zainteresowanych wypowie. Wszystko jest juz prawie gotowe. Mamy serwer, zostaje mapy wybrać, pospolite ruszenie zebrać, choć już sie nawet zebrało i grać. Tylko kiedy? Panowie ustalanie daty od początku czas zacząć, może do grudnia się wyrobimy.
Insanity:
pasuje 5 albo 6 (sobota / niedziela) od 19? odp. krótko :)
Ryszka:
Jeżeli masz klan, to zaproponuj klanowiczom jakiś piątek, nie wiem kiedy, ale na pewno przed FN, za rok nawet może być, ale wszyscy mają być obecni ;) Nam sie nie śpieszy i tak tu siedzimy gnijąc i czekając na przeciwnika. Jesteśmy jak armia nieumarłych z Władcy Pierścienia. Czekamy na Aragorna ;) Tylko że on był spadkobiercą Isildura, dzięki czemu porwał ich do walki (tu akurat po swojej stronie, opis dla słówkołapców) , a Ty masz termin piątek, , A w jakiej erze, to nie ważne.
Insanity:
ale to w piątek 4 października, musielibyśmy wystartować punktualnie o 19. czyli od 18.30 się zbierac już na serwerze
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version