Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Ile gracie w RO ?
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---grzech.pl :
Hmm jakto było? Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona to już tylko statystyka...
--- End quote ---
Józek?:dozingoff
grzech.pl:
Józek :)
Herr_Batke:
Witam. Jestem tu nowy, więc chyba powinienem się przedstawić...
Zgodnie z tematem: w RO gram jakieś osiem miesięcy, choć raczej powinienem rzec, iż od ośmiu miesięcy poznaję grę ćwicząc z bootami. Ostatecznie jednak zdecydowałem się spróbować prawdziwych wrażeń :)
Zdaję sobie sprawę, że wielu rzeczy jeszcze nie opanowałem, więc proszę o ewentualną wyrozumiałość na serwerach :blush
Ze swojej strony mogę zapewnić, iż nie uprawiam TK (możecie się czuć bezpieczni mając mnie za plecami :D), a także nie rzucam się na jakieś specjalnie wyszukane klasy. Najlepiej czuję się ze zwykłym riflem (no od czasu do czasu z STG 44)
Pozdrawiam grającą Społeczność RO i, mam nadzieję... do zobaczenia na froncie :)
jenkins:
--- Quote ---Herr_Batke :
Witam. Jestem tu nowy, więc chyba powinienem się przedstawić...
Zgodnie z tematem: w RO gram jakieś osiem miesięcy, choć raczej powinienem rzec, iż od ośmiu miesięcy poznaję grę ćwicząc z bootami. Ostatecznie jednak zdecydowałem się spróbować prawdziwych wrażeń :)
Zdaję sobie sprawę, że wielu rzeczy jeszcze nie opanowałem, więc proszę o ewentualną wyrozumiałość na serwerach :blush
Ze swojej strony mogę zapewnić, iż nie uprawiam TK (możecie się czuć bezpieczni mając mnie za plecami :D), a także nie rzucam się na jakieś specjalnie wyszukane klasy. Najlepiej czuję się ze zwykłym riflem (no od czasu do czasu z STG 44)
Pozdrawiam grającą Społeczność RO i, mam nadzieję... do zobaczenia na froncie :)
--- End quote ---
.........pogratulować gry wstępnej...............:)
Trójgraniec:
8 miesiecy z botami - prawie jak wyrok ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version