Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Ile gracie w RO ?
[ROSP]-Hyde(Pl.):
Wawer'em się zgodzę na temat filmów jest ich mało ale są w przeciwieństwie do naszych produkcji których niby jest wiecej ale są denne z rosyjskich filmów które są na równi z amerykańskimi ale mają swój specyficzny klimat i które widziałem to "Nocna Straż", "Dzienna Straż" REWELACJA !!!!!!! jak ktoś nie widział polecam i wspomniana 9 kompania ostatnio jeszcze widziałem obyczajowy ale średni "Prostytutki"
krv[PL]:
filmow rosyjskich jest od groma.. :) najlepsze co ostatnio uslyszalem to ze kinematografia rosyjska w zeszlym roku na swoich proukcjach (wyswietlanych w kinach w samej rosji) zarobila miliard baksow :)
a wracajac od kiedy gram.. :) no wiec kiedys kiedys jak RO wygralo konkurs na najlepszego moda to az sobie UT sciagnolem.. ale mialem wtedy lipe (piracix i jakos sobie z servami nie poradzilem) wiec czekakalem czekalem.. i sie doczekalem kupilem przez steama w dniu premiery za 25 + 5(vat) $ :D
no i jeszcze jedno. co do tych wywalanych dzieki nicka.. niesty nie zgodze sie z przedmowcami :) ze komunizm i faszyzm jest na rowni traktowani na servach.. goscie odwolujacy sie do adolfa i jego poplecznikow raczej sa wywalani (szkoda ze nie BANOWANI!!) a ludze propagujacy idee (chyba raczej nazewnictwo ;) ) komunistyczna w wydaniu radzieckim raczej nie (przynajmniej moje doswiadczenia sa takie!)
Odi^PrOfAnUm:
Temat usechł?
Nek0l:
No tak a ja gram od 8 Października 2006 a dziennie to czasami 6-7h jakoś tego nie widać :PP
grzech.pl:
Hmm jakto było? Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona to już tylko statystyka...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version