Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Defence Alliance 2 i Carpathian Crosses
Guz:
Po za tym Carpatian Corsses ma miecfajna rzecz o ktorej Prezes nie wspomnial, a mianowice mozliwosc rozstawienia mozdzierza :)
ciocia|Ola:
Mnie przeraża to, że jedna gra zaraz następna i następna :( W jedna jeszcze się nie czuje a już następna na rynku. Osobiście w mojej naturze - im mniej zmian tym lepiej :)
AC| AdRain:
--- Quote ---ciocia|Ola :
Mnie przeraża to, że jedna gra zaraz następna i następna :( W jedna jeszcze się nie czuje a już następna na rynku. Osobiście w mojej naturze - im mniej zmian tym lepiej :)
--- End quote ---
dokładnie, zaraz będą wychodziły coraz to nowsze "super" produkcje (robione przez 2 osoby przerabiające RO), popieram w 100% RO, jak już to ten carpathian crossess jak już, to moze być ciekawszy, takie cuda jak DA to już za dużo
Guz:
Mody zawsze swiadczyly o zywotnosci gry, po za tym zawsze stanowia alternatywe do glownej gry. Sam watpie zebym gral w nie jakos dlugo ale z cala pewnoscia sciagne i spedze przy nich kilka milych chwil.
pavlll[pl]:
ja nie moge sie juz doczekac jakiejs modyfikacju o II wojnie :P tylko narazie nie gram w red orchestre a zaczne bo musze czekac te 3-4h na zaktualizowanie
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version