Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Defence Alliance 2 i Carpathian Crosses

(1/5) > >>

PrezesOi:
Na www.redorchestragame.com ukazala sie zapowiedź 2 darmowych modów. Oto skrót informacji o nich:
-Defence Alliance 2 - z wyglądu i klimatu bliżej mu do Unreal Tournamenta, jednak z tego co widać na filmiku, bronie zachowują się w miare "realistycznie" jak na futurystycznego shootera (ale jest crosshair).
-Carpathian Crosses - to na pewno mod który zainteresuje graczy wiernych tematyce drugiej wojny światowej. Polem walki będą Karpaty, a nowością będzie na pewno możliwość gry wojskiem Rumunii.
[/list]
A teraz konkrety - beta DA2, będzie do ściągnięcia juz 10 października! Gorzej ma się sprawa z Carpathian Crosses, tutaj wspomniano jedynie o "pierwszych modelach", czyli mod jest chyba w bardzo wczesnej fazie tworzenia.

_KaszpiR_:
DA2 też bazowany na modzie do Unreal Tournament 2004, wygląda ciekawie, aczkolwiek widać w filmie że ktoś gra z botami (albo z debilami :) ).
Troche mi przypomina BattleField 2142, ale ja czekam na Enemy Territory Quake Wars

PrezesOi:
hihi ja tez czekam na ETQW, zreszta moja sygnaturka z forum battlefield.pl mowi chyba wszystko:

co do botow-na tym z tego co rozumiem polega DA2 na obronie przed hordami botow. zreszta, zobaczymy jutro.

bahama:
hmm, srednie wrazenie na mnie zrobilo DA2.. ;) A co do ETQW, to po filmach tez w sumie to nie jest jakas wielka specjalnosc.. Specjalne to chyba kompy do tego trzeba bedzie miec, choc nie powiem - osobiscie sam czekam na ta gre z wielka nadzieje i mam nadzieje ze moje przypuszczenia beda bardzo mylne ;]

Lokomotiv:
DA wygląda nieźle ale , że nie lubie za bardzo futurystycznych klimatów to będzie się nadawać raczej na przerywnik . Zaś walka w Karpatach to może być coś fajnego .  Gra rumunami też może być ciekawa , mieli swoje własne bronie po za tym ile można grać rosjanami , niemcami i aliantami . W każdym razie ważne , że darmowe :>

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version