Inteligencją to on nie grzeszył, niestety jak większość Twoich przedstawicieli, nie znam wszystkich, choć Janer i Telesfor wydają się być normalni i przyjemni w obyciu. Poza tym, nie każdy ma wypisane na czole z jakiego jest klanu...
Co do pomysłu, mówiąc szczerze, patrze na to wszystko bardzo sceptycznie. Mam wrażenie Bossie,że niekiedy próbujesz uratować coś co już dawno utonęło, a dla mnie tak jest z cała aktywnością wokół RO2. Może RS tchnie jakieś nowe życie. Niegłupim pomysłem byłyby może stworzenie turnieju strzeleckiego,albo 2 vs 2 i to na jakieś nieoficjalnej mapie, pokroju fullmj, bowiem ta mapa została stworzona także jako remake do RO 2. Chodzi tylko o zabawę, bowiem walka na zwykłych mapach,z twoim klanem to jakieś pomylone misie. Wy trenujecie, coś tam gracie, ja zagram może jeden mecz klanowy na 3-4 miesiące, reszta to wgl gra już "okazyjnie". Druga rzecz, chęci brak. Jeśli chcesz, to zorganizuj, rozreklamuj się po stronkach, bo z naszej "adminowskiej" strony ani chęci ani woli do roboty nie widać, czemu wgl się nie dziwię...