Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
87.98.237.193 [PL] RedOrchestra.PL Ostfront FightNight
Shock:
--- Quote from: czerwonybaron3 on 15 December 2012, 13:26:25 ---Przez taka pierdole tracice potencjalnych graczy na serwerze ale tak to jest jak tworza to 14 letni chlopcy . Pozdrawiam
--- End quote ---
Chciałoby się powiedzieć vice versa, bo:
Przez wyzywanie graczy, team kille, super mądre i przemyślane nicki w grze, robi się nieciekawie na serwerze.
--- Quote from: czerwonybaron3 on 15 December 2012, 13:26:25 ---Przez taka pierdole tracice potencjalnych graczy na serwerze
--- End quote ---
Jasne ale tak to jest jak się ma 14 letnią gimbaze na serwerze. A gracze zawsze byli i będą.
Ryszka:
--- Quote from: Sojuz_PL on 15 December 2012, 16:15:54 ---Widzę tu pełen profesjonalizm. Wstyd, aby banować ludzi nie sprawdzając wcześniej jego id.
Ale tak to jest jak tworzą to niedojrzali emocjonalnie chłopcy.
--- End quote ---
Kurcze jestem na forum od roku i pewnie mało jeszcze wiem. Myślę jednak że skoro jest jeden serwer, który wszyscy współtworzymy grając na nim,(ja ostatnio mało gram) to takie teksty są bez sensu. Nie chcę teraz bronic adminów, tylko stwierdzić że powinniśmy trzymać się razem, a ewentualne nieporozumienia wyjaśniać w sposób normalny, czyli nie obrażając siebie nawzajem.
PrzemoPL:
To gracz Hiacenty ma zdjętego bana czy nie ? Bo się robi zbędna kłótnia i nie wiem.
Shock:
A co ty adwokat jesteś ?
Jeżeli było dwóch Hiacentych na serwerze to prawdziwy powinien napisać o tym że ktoś się pod niego podszywa do adminów, którzy na serwerze byli w liczbie 3. Nie napisał, dostał bana.
Dla mnie to jest czysta prowokacja (co zdarzało się wcześniej z udziałem zbanowanego i jego kolegów) i próba wywołania kolejnej bezsensownej i nic nie wnoszącej dyskusji.
Ban jest, koniec tematu.
Chce unbana to zapraszam na Mumble Red Orchetra i do admina który bana przyznał.
PrzemoPL:
--- Quote from: Shock on 16 December 2012, 12:39:32 ---A co ty adwokat jesteś ?
Jeżeli było dwóch Hiacentych na serwerze to prawdziwy powinien napisać o tym że ktoś się pod niego podszywa do adminów, którzy na serwerze byli w liczbie 3. Nie napisał, dostał bana.
Dla mnie to jest czysta prowokacja (co zdarzało się wcześniej z udziałem zbanowanego i jego kolegów) i próba wywołania kolejnej bezsensownej i nic nie wnoszącej dyskusji.
Ban jest, koniec tematu.
Chce unbana to zapraszam na Mumble Red Orchetra i do admina który bana przyznał.
--- End quote ---
A jestem , ponieważ on ma bana na forum , i ktoś musi to wyjaśnić .
O jaką prowokacje Ci chodzi bo nie wiem , napisz to się dowiem .
Na Mumbla pewnie wejdzie do adminów tylko który mu dał z tej liczby 3?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version