Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
87.98.237.193 [PL] RedOrchestra.PL Ostfront FightNight
Pobor:
Hiacenty zgarnął za kolbowanie i "dzidowanie" swoich. Dostałem 2 informacje o tym na steamie i jedna na mumblu,kolega tydzień bez gry wytrzyma. ;)
Może chcesz zapytać także o CAPTAINA i paru innych,którzy wchodząc na serwer łamali regulamin? 3/4 graczy,którzy wylecieli wczoraj zgarnęli bana z powodu niedawnej niechcianej amnestii na naszych serwerach,tylko się na nich pojawili a ID już kiedyś u nas widniało, to na start poleciał ban.
PrzemoPL:
--- Quote from: pobor on 15 December 2012, 15:05:13 ---Hiacenty zgarnął za kolbowanie i "dzidowanie" swoich. Dostałem 2 informacje o tym na steamie i jedna na mumblu,kolega tydzień bez gry wytrzyma. ;)
Może chcesz zapytać także o CAPTAINA i paru innych,którzy wchodząc na serwer łamali regulamin? 3/4 graczy,którzy wylecieli wczoraj zgarnęli bana z powodu niedawnej niechcianej amnestii na naszych serwerach,tylko się na nich pojawili a ID już kiedyś u nas widniało, to na start poleciał ban.
--- End quote ---
Tylko to nie był Hiacenty . a osoba grająca pod takim samym nikiem . Tego jestem pewny , bo Hiacek grał w jednej drużynie ze mną i Asem a tamten dołączył do przeciwnej i 2 TK zrobił na spawnie sił Osi .
Pobor:
To w takim razie możliwe,że padł ofiarą pomyłki,skontaktuje się z nim.
Sojuz_PL:
Widzę tu pełen profesjonalizm. Wstyd, aby banować ludzi nie sprawdzając wcześniej jego id.
Ale tak to jest jak tworzą to niedojrzali emocjonalnie chłopcy.
Pobor:
Chciałbyś coś jeszcze dodać,najlepiej do mojego wieku? Bo jak tak to zapraszam na PW i steama a nie forum publiczne,bo nie ono służy do rzucania mięsem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version