Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > MODYfikacje Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu
Nowe mapy do RO2
marcinz:
--- Quote from: ufo_has_landed_! on 03 April 2012, 11:36:47 ---ten mur pod lasem trochę śmiszny :)
--- End quote ---
Trzeba poczekać na Arad2_real_forests_223452beta6 ;D
Shock:
Ja dzisiaj odinstalowałem RO2 pierwszy raz od open bety, bo ta gra definitywnie już dla mnie umarła.
Poczekam na mody ale jak już pisałem wcześniej - bez dema żadnego nie kupie, chyba że będą 4 free.
Tymczasem wracam do ARMA.
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Shock on 03 April 2012, 17:21:24 ---Ja dzisiaj odinstalowałem RO2 pierwszy raz od open bety, bo ta gra definitywnie już dla mnie umarła.
Poczekam na mody ale jak już pisałem wcześniej - bez dema żadnego nie kupie, chyba że będą 4 free.
Tymczasem wracam do ARMA.
--- End quote ---
A to tak jak z RO1....Odinstalowałeś...zainstalujesz pograsz z kolegami, odinstalujesz....Taki jest przywilej posiadania szybkiego łącza internetowego, że można mieć fochy jak niedo+++ panienka, Panie Sierżancie 8)
ufo_has_landed_!:
--- Quote from: marcinz on 03 April 2012, 16:08:56 ---Trzeba poczekać na Arad2_real_forests_223452beta6 ;D
--- End quote ---
siur, wtedy pojawią się na murze napisy : ZA STALINA ! :)
Ryszka:
Nie chcąc zakładać nowego wątku napiszę tutaj. Powstaje pojazd, autorem jest Olivier. Ponoć to co widzimy na obrazkach zrobił w dwie godziny,( tripwire jak na razie pracuje wolniej ;)). Zobaczymy jak będzie dalej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version