Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Mapy

Ogledow w RO2

<< < (3/4) > >>

morticore:
Latem kupiłem HDD 500 GB za 140 zł, teraz fabryki zalało w Tajlandii i są dwa razy droższe... Ja mam gdzie trzymać :)

Wrona:

--- Quote from: morticore on 11 December 2011, 17:07:03 ---Latem kupiłem HDD 500 GB za 140 zł, teraz fabryki zalało w Tajlandii i są dwa razy droższe... Ja mam gdzie trzymać :)

--- End quote ---

HE IS A PROPHET!

Why didn't you say it a couple of months ago?

Apos:

--- Quote from: Sojuz_PL on 11 December 2011, 16:55:22 ---Mnie niepokoi troche rozmiar map. Srednio to ok. 150 mb, po nawet 250 mb przy RedOctoberFactory.
W Ostfroncie folder cache rozrastal sie do kilku giga...

--- End quote ---

To chyba najmniejsze zmartwienie gracza czy mappera ;) Swojego czasu mój folder do ArmA 2 zajmował +/- 30GB.

ufo_has_landed_!:
Dla tych którzy nie śledzą na bieżąco forum TWI, jeszcze jedna informacja o nowej mapce. Tym razem ma to być fabryka Barrikady, pracująca na potrzeby budowy T34, gdzie toczyły się ciężkie walki. Zespół maperski liczy kilka osób. Poszukiwani są chętni do współpracy. Wątek mapy na forum TWI :

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=66886

[załącznik usunięty przez administratora]

FabiPL:

--- Quote from: Apos on 13 December 2011, 18:49:26 ---To chyba najmniejsze zmartwienie gracza czy mappera ;) Swojego czasu mój folder do ArmA 2 zajmował +/- 30GB.

--- End quote ---

Na arme to sobie caly dysk nowy przeznaczylem (jakieś 50 GB), a i tak musiałem do innego dodatki wrzucać bo mi się mieścić nie chciało. ;) Swoją drogą to strasznie mało osób ostatnio widuje się na serverach army  :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version