Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nowy patch-połowa września

<< < (2/23) > >>

pastor44:
Wolalbym zeby jakis pojazd dodali...
Ciekawe ile jeszcze będzie tych darmowych dodatko-patchy
do konca roku?!

PrezesOi:
we wczesniejszym newsie wspominali cos o "calej serii patchy" do konca roku.
co do pojazdow, to pewnie nad tym pracują, scena od dawna atakuje ich prośbami o  Panzer IV H i STUG III G , i o poprawienie elementow walki pancernej.
ten patch kladzie najwiekszy nacisk na walkę piechoty, i wg mnie malo bedzie w "infanterce" rzeczy do ktorych mozna sie przyczepic. wiekszosc irytujacych burakow, zostala uwzgledniona. miejmy nadzieje ze moze w pazdzierniku zabiorą sie za czolgi?

***update***
Co do pojazdow-oto wypowiedz jednego z tworcow gry:

--- Quote from: [url=http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=12678&page=4 ---http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=12678&page=4[/url]]
[RO]Wilsonam  
VP, Tripwire Int.

We're well aware of the "demands" (bad word to pick - try "requests", by the way!) for variants on the Pz IV and the StuG. There are also requests for a lot of other vehicles. Now, vehicles take time. Research, model, skin, code - all chews up time and money. But we can happily confirm that there are a series of vehicles in the works. They'll just take time - and you'll all have to be patient
--- End quote ---

Zdzira:
jak komus sypniesz headshota to powina byc specialna ikonka jak w CSie :P

Iknonki zmiany trybu ognia tez mi brakowalo. Liczyc kapsli sobie nie musze ale czasem przydaloby sie wiedziec ile mi tam jeszcze w magu siedzi ;)

Vesp3r:
Co do magazynka, to by można było zrobić opcje sprwdzenia ciężaru.

Ogólnie good że ptchuś wychodzi :>

Z tego co mają poprawić/zmienić narazie jestem zadowolony :)

Tempest:
Bardzo sensowne poprawki, nadal jednak bede czekał na animacje wsiadania/wysiadania z pojazdow i zmiany pozycji w czołgu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version