Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nowy patch-połowa września
S!b!K:
--- Quote ---SoPociek :
narazie biegaja sakramencko sztywno ^^ i nie ulatwia to celowania bo taki nienaturalny ruch strasznie znieksztalca "wyczucie" gdzie poslac kulke, po 2 wydaje mi sie ze za duzo jest smugaczy wsrod pocikow z KM'ow, strzelec KMu po wystrzeleniu 2,3 serii musi zmienic pozycje... (chyba ze lubi ginac... sporo takich...), dalej, gdy strzelamy z ppsh pierwsze kilka kul strasznie miota lufą, reszta juz o dziwo nie...
--- End quote ---
No to popracuj nad wyczuciem xD
Nie widze w tym zadnego problemu ;] A ppsh wkoncu ma moc 800 i 900 :) dziwne zeby stala w miejscu :] Co do tego nie mam wiecej uwag ^^ Jakby km nie mialy smugaczow :P to byly by nie do pojechania jeszcze nam eczach xD A na tym gra polega zeby sie przmeiszczac a nie stac 30 min w 1 miejscu XD
Sowson:
Co wy z tym wsiadaniem.. czy ktokolwiek na to patrzy. Grałem w OF i też nie było animacji wsiadania, i nawet nie wiadomo czy będzie w AA. Obie te gry łączy to że idą na realizm, więc czasem trzeba trochę poucinać tego i tamtego.
Jak dla mnie mogło zostać „ręczne” wyrzucanie broni, ale może przez to kilka razy mniej dostane kulkę w łeb. Natomiast co do znikania broni to trochu nie tak, powinna zostawać na ziemi do konca rozgrywi.
Ogólnie zapowiada się dobry patch, i będę czekał na kolejny do czołgów.
PS: Bez smugaczy lkm ( ukm, ,rkm, ckm) bylby za mocny więc powino zostać bez zmian.
jenkins:
.....i to się nazywa dbałość o Gracza, nie spodziewałem się takiego wsparcia w grze za 30zeta.........Chwała Twórcom.........z mojej stony chciałbym minę magnetyczną i ładunki AT do przylepienia na czołg.........:dozingoff
Zdzira:
dla mnie ta zmiana z podnoszeniem broni to kiszka.... teraz zamiast nazekania "nie moge jej podniesc bedzie - podnioslem nie ta co chcialem" :D
Mnie brakuje dzialek stacjonarnych (8 funtówek etc) zwiekszylo by to role infanterki w strategicznych pozycjach na mapach typowo puszkowych.
Sowson:
--- Quote ---Zdzira :
Mnie brakuje dzialek stacjonarnych (8 funtówek etc) zwiekszylo by to role infanterki w strategicznych pozycjach na mapach typowo puszkowych.
--- End quote ---
Tylko że jedna nawała i po nim (lub jego obsłudze).
Z drógiej strony przecież działa są na mapach to można było by je używać, niemieckie Flak 88, PAK 75 i radzieckie ZIS-3
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version