Żołnierze > Odznaczenia i kary
=RaG=- Kompleksy, wiocha, upośledzenie...
Hiacenty:
Heniek oni myślą że dostałem haxy od Lipy. Tylko dowodów on nie ma bo nigdy od niego nic nie otrzymałem, jestem ciekaw co jeszcze lipa im nagadał po pijaku na ts. Może zrobił jakiś screen kiedy mi wręcza jakiś Multihack:love
Radzisław:
&feature=related
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote from: James nie umiem czytać ze zrozumieniem Ryan ---Profik po raz kolejny się udzielasz jak nie do ciebie to udzielam jak nie umiesz czytać do kogo bije to kup sobie okulary lub jak masz problemacje z czytaniem to sobie pójdź do podstawówki bo najwidoczniej za szybko na studia poszedłeś bo przespałeś lekcje czytania ze zrozumieniem.
--- End quote ---
A czy ja napisałem, że o mnie chodzi? Dowód to dowód. Jeśli kogoś oskarżasz przedstaw dowody - teraz pijesz do Henka, wiec pokaz ocb.
:yes
--- Quote from: Dazz ---Bo jesli niema nic procz enclavy/heniek/hiacek to cziterzy + wielka kupa bluzgow na poziomie gimnazjalnym to o co chodzi w tym temacie?
--- End quote ---
Dokładnie też się nad tym zastanawiam; moje usilne próby nakłonienia Ryana do pokazania czegoś co mogłoby potwierdzić jego słowa okazały się bezskuteczne - niestety jak dotąd cisza. Ale spokojnie, to dopiero 90 wpisów :cry
--- Quote ---"przerwe" w grze.
Ogolnie gracie juz 5 lat ( z czego 4 lata tej przerwy pewnie) tylko jakos pierwszy raz widze co poniektorych zarowno na forum jak i na serwach..
--- End quote ---
Widzisz, za mało grasz na TAT'cie gdzie ping przeciętnego gracza to 200. Tam, też RaG szaleje.
RAGI:
Nie próbowaliście sobie wyjaśnić wszelkich waszych prblemów tym, że gracie na takim serwerze z potężnymi lagami, opóźnieniami rzedu kilku sekund a przesiadką na taki z pingiem 40-70? Może dlatego co lepszy gracz - na normalnym serwerze jest dla was za szybki - za szybko biega, strzela, przeladowuje: w ogóle ma speed hacki, z mg ucieka i się nie męczy, nogi mu sie nie łamią etc.
Daazzz:
To sa jakies dowody na to ze ktos czituje? czy niema?
Bo jesli niema nic procz enclavy/heniek/hiacek to cziterzy + wielka kupa bluzgow na poziomie gimnazjalnym to o co chodzi w tym temacie?
P.S
Jesli dla kogos dowodem ze heniu czituje jest to jak gral na ostatnim fajtnajcie to sorry ale niektorzy z was panowie jesli chodzi o RO- "to w dupie byli i gowno widzieli" bo to wcale taka rewelacyjna gra nie byla.
Trzeba bylo zagrac z enclave ze 3-4 lata temu.. to byscie zobaczyli... ale sorry wy mieliscie "przerwe" w grze.
Ogolnie gracie juz 5 lat ( z czego 4 lata tej przerwy pewnie) tylko jakos pierwszy raz widze co poniektorych zarowno na forum jak i na serwach..
James Ryan:
Stary czytaj ze zrozumieniem gdzie ty masz, że cały klan miał przerwę napisałem, że ja miałem i nie bądź cyniczny bo ci to nie wychodzi .
A jeśli już jesteś ciekawy miałem przerwę pół roku.
A co do tematu tych postaci co wymieniłeś obiecuje że jeszcze wrócimy z odpowiednimi argumentami żeby nie być gołosłownym.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version