Żołnierze > Odznaczenia i kary
=RaG=- Kompleksy, wiocha, upośledzenie...
Heniu:
--- Quote ---kazmirzk :
@Kozioł, dowody ma osoba, od ktorej to wszystko sie zaczelo.. Mysle ze wiesz o kogo chodzi.. paczke z tym gownem znalazl 3 lata temu, a osoba ktorej wyslal to jako pierwszej byl Desperat.. trzecia osoba, ktora to dostala bierze udzial w dyskusji w tym temacie, co doprowadza mnie do lez ;) Podal mi nicki 6 osob, ktore to otrzymaly (2 z nich byly dla mnie kompletnym zaskoczeniem, a o reszcie wiedzialem juz wczesniej). Droga pantoflowa rozeszlo sie to jeszcze dalej (m.in. Plonek i pare innych zanych na tej scenie graczy, co z kolei wiem od innej osoby, ktora to w ten sposob otrzymala i uzywala)... Pozostaje tylko czekac, az w koncu to ujawni, ostatnio stwierdzil, ze jak sie zdenerwuje to wrzuci tu wszystko na forum..
--- End quote ---
Kaziu tylko co ty chcialbys tym dowodzic?
Wejdzie jakis zakapturzony folksdojcz i wskaze tych ktorym wyslal 3 lata temu link do stronki ogolnie dostepnej w necie, jednej z setek ktore wyskakuja w google po wpisaniu "red orchestra hack" ?
Ja rozumiem ze dla chlopcow z RaG cos takiego moze stanowic niesamowita sensacje, co widac po zapale z jakim tropia Mroczny Spisek Przekazicieli Stron z Haxami do RO, ale obslugi google dzisiaj jeszcze przed gimnazjum ucza, wiec przecietnie inteligentny 3-klasista z komputerem znajdzie w necie darmowe czity do praktycznie kazdej gry jaka istnieje.
Wiec jaka wartosc mialoby wyznanie Mitycznego Rozdawacza Linkow Do Stron z Haxami Do RO ? Kiedy byle szympans znajdzie takie strony w 5 minut ?
Juz pomijam drobny szczegol i twoj problem z logika- jezeli teraz na PM wysle ci jeden z tych linkow ktore wyskakuja w google, to rozumiem ze zbanujesz sie sam na forum i serwerach ? Analogie widac ?
James Ryan:
Nie udawaj niewiniątka bo nikt nie jest tutaj głupi wiadomo że haki są ogólnodostępne no ale to nie znaczy ze masz ich używać a to ze dostałeś str z nimi to nic nie znaczy a jedynie jak ich używasz jak to jest w twoim przypadku.
I nierób tutaj głupka z Kazmirza czy z innych graczy co mają staż po parę lat.
A dla twojej świadomości my też wiemy, że są ogólnodostępne to tak jak z fajkami są w każdym sklepie ale czy ktoś każe tobie je palić.
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---wiadomo że haki są ogólnodostępne no ale to nie znaczy ze masz ich używać a to ze dostałeś str z nimi to nic nie znaczy a jedynie jak ich używasz jak to jest w twoim przypadku
--- End quote ---
znowu to samo; dowód jakiś na to?
James Ryan:
hmm dowód ok zacznę nakręcać frapsem wasze numery z drugiego konta żebyście nie widzieli, że wlazłem ale znając życie i tak zaczęlibyście ich używać bo jak zobaczyłem jak heniu z pierwszego piętra na nogi spadł i nic mu się nie stało gdzie nie wiem jak się spada zawsze nogi się łamie to mi ręce opadły na te bezczelne oszustwo ale henia najwidoczniej to nie dotyczy bo pobiegł dalej jak by się nic nie stało . Profik po raz kolejny się udzielasz jak nie do ciebie to udzielam jak nie umiesz czytać do kogo bije to kup sobie okulary lub jak masz problemacje z czytaniem to sobie pójdź do podstawówki bo najwidoczniej za szybko na studia poszedłeś bo przespałeś lekcje czytania ze zrozumieniem.
I tak wiem profik gra na monitorze od komórki na 2 calówce i dlatego mu biodro włazi jak by to maiło znaczenie albo bugów używa jak to określiłeś ale wy wszyscy jesteście równo zabugowani cały ten wasz śmieszny klan to jeden wielki bug (pomyłka).
kazmirzk:
@Heniu, rozmowy dotyczyly uzywania przez te osoby, ktore dostaly linki owych hackow.. Wybacz, ze to powiem, ale srednio inteligentny szympans by sie tego domyslil, ze dowod na uzywanie hackow o ktorym pisalem, nie jest rownoznaczny z dowodem na otrzymanie linka.. Zreszta zupelnie nic mi do tego, jesli dla mnie ktos jest na tyle zalosny by musiec tego uzywac jego sprawa..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version