Żołnierze > Odznaczenia i kary
=RaG=- Kompleksy, wiocha, upośledzenie...
Hiacenty:
Fakt Apos, Heniu to już nie jest ten potwór co kiedyś. 8)
--- Quote ---Zawsze tak było jest i będzie i nigdy normalni gracze nie zmienią o was zdania to już na was będzie ciążyć do końca nawet jak będzie RO 50001 też będziecie uznani za łajzy co maja cheaty
--- End quote ---
O nie kolego klany jak PW, JC, E^G, 1stCav i myślę ze Fsq złego słowa o enclave nie powiedzą. Pewnie nie masz pojęcia co to za klany (niektóre) i chwała Bogu że nie znają takich osobników jak wy bo gdyby zobaczyli to jaki syf robicie wyśmialiby was ale jestem pewny że wrócą do RO 2 i dowiedzą się o klanie RaG i jego przeszłości.
@Pobor a ktoś ty ? nie znasz mnie a zarazem oceniasz mnie jaki to Bee jestem. Dlaczego składałbyś rezygnacje ? Po tych postach co ludzie piszą ? Bo nie wiem.
Pobor:
Hiacek napisałem tak,ażeby udobruchać cześć tego forum by wreszcie się zamknęła,bo się to już robi nudne.
I adminki bym nie złożył. Miałem nadzieje,ze to co napisałem na prawdę zamknie temat,no ale nie wyszło.
Dziki_Koziol:
A Wawer gra jeszcze w Encalve? :)
P.S. Jeśli się o kimś mówi, że jest cziter, to przydałoby się jakiś dowód pokazać.
Odi^PrOfAnUm:
No tak. Ale do Ragow to nie dociera.
kazmirzk:
@Kozioł, dowody ma osoba, od ktorej to wszystko sie zaczelo.. Mysle ze wiesz o kogo chodzi.. paczke z tym gownem znalazl 3 lata temu, a osoba ktorej wyslal to jako pierwszej byl Desperat.. trzecia osoba, ktora to dostala bierze udzial w dyskusji w tym temacie, co doprowadza mnie do lez ;) Podal mi nicki 6 osob, ktore to otrzymaly (2 z nich byly dla mnie kompletnym zaskoczeniem, a o reszcie wiedzialem juz wczesniej). Droga pantoflowa rozeszlo sie to jeszcze dalej (m.in. Plonek i pare innych zanych na tej scenie graczy, co z kolei wiem od innej osoby, ktora to w ten sposob otrzymala i uzywala)... Pozostaje tylko czekac, az w koncu to ujawni, ostatnio stwierdzil, ze jak sie zdenerwuje to wrzuci tu wszystko na forum..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version