Żołnierze > Odznaczenia i kary
=RaG=- Kompleksy, wiocha, upośledzenie...
Hiacenty:
Ale mam bekeee:D
Rozumny(PL):
W maju zacznie się dies irae :D
Shock:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
Nic o mnie wiesz i daruj sobie takie teksty. W twojej paplaninie nie było ani jednego argumentu, który mógłby posunąć tę sprawę ciut dalej. Już byli łowcy cziterów Ess się nazywali i też im nie wyszło. Ani jednego argumentu: "pewni ludzie", "wszyscy wiedzą", "niektore klany". Weź napisz konkretnie. A zapomniałem, szkoda ci czasu na mnie. Rozumiem. A na smarowanie debilnych wpisów go znajdujesz? Tiaa, interesujące. Napisz coś ciekawego, coś do czego mógłbym się ustosunkować. Dla ciebie nie będę specjalnie bluzgał tylko daj jakieś fakty, inaczej ta cała nawijka nie ma sensu; ei incumbit probatio qui dict, non qui negat :)
--- End quote ---
Faktycznie nic o tobie nie wiem, bo nigdy z tobą nie rozmawiałem, więc nie rozumiem skąd ten przypływ adrenaliny. Obrażasz mnie ok, jakoś to zniosę. Ja Cię obraxać nie będę bo nie mam powodu.
Co do podawania nicków czy imion ludzi którzy z takiego czy innego faktu są niezadowoleni - nie zrobię tego, bo nie mam prawa wypowiadać się za nich czy sugerowac, że cokolwiek wiedza lub powiedzieli.
Jezeli będą chcieli się wypowiedzieć, to na pewno to zrobią.
Audiatur et altera pars.
Odi^PrOfAnUm:
Nie pisałem do Ciebie. To był zacytowany Ryan; mogłem go jakoś oznaczyć - gwoli ścisłości.
Apos:
--- Quote ---Heniu :
--- End quote ---
Po tym co widać na filmiku można stwierdzić tylko jedno: starzejesz się Heniu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version