Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
1 września...
asn:
jest juz mapa Warszawa. Ja ja mam. Jak bede mial czas to dodam ja do mapowiska aby byla dla wszytskich. Pozdro
Goral:
assasin, nie czytasz wszystkiego co przed Tobą napisano?
Większość wie, że jest mapka Warsaw i juz od dawna jest na Mapowisku.
[_]
Jednak mnie nie o taki Warsaw chodzi... Breslau też jest ale niestety w modzie, więc ktoś musiałby zrobić port dla tej mapy do RO... Ale czy to Breslau z historii czy z wyobraźni autora mapy?
[_]
Co do rocznic, to niedawno, bo 25 sierpnia minęła 68 rocznica ogłoszenia miasta Breslau twierdzą - Festung Breslau. Był to chyba najkrótszy ważny i zarazem najtragiczniejszy dla miasta okres.
_KaszpiR_:
ja mam takie przemyslenia
- modyfikacja typu lokalizacja, czyli jakimis edytorami podmienic dzwieki z ruskich na polskie
-mundury
-glosy
- pare tesktur
- total conversion, czyli zamiast ruskich zrobic polakow, nie wiem czy wogole daloby sie zrobic np 3 team
- mapy, musialby ktos kto zna program UnrealED stworzyc mapy itp, ale chyba zanim ktos sie zabierze do tworzenia, warto np pomoc mu poprzez danie pomyslow na mape - np miasto i zwiazane z nim materialy, jak np wybrane miejsce i linki na necie zwiazane z tym
mozna by zrobic mapy typowo polskie, jak i miejsca walk gdzie polacy odegrali glowna role
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version