Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Team Poland - skład

<< < (6/11) > >>

cyper:
Pozwolicie że na początku posta odbiegnę trochę od tematu topicu. Ale w dalszej wypowiedzi do niego wróce ;)

@Spiers, thebil.
Naprawdę żal, żal panowie. Przychodzicie sobie, ponapierdalacie bez sensu i sobie idziecie. Postawa godna poważnych klanowiczów. Tak jedynie spalicie sobie start w RO, ale co mnie to, nie moje gówno. Kreujecie się po prostu na bezmózgich dartodziobów...

@odnośnie serwera UKF.
Po jakiego się rzucacie, że was ktoś zbanował na serwerze UKF? To ich WŁASNY serwer, a nie serwer publiczny jak FB. Mogą zrobić Ci co zechcą, zbanować, dokleić fiuta na czole, ale to ich ziemia i nie możesz się do tego rzucać. Co najwyżej wyjaśnić na spokojnie.

@A teraz powrócimy do tematu.
Pojawiło się tutaj stwierdzenie, że TP tworzyło 2 klany. Nie sądziłem, że gramy w VooDoo, wie ktoś coś o tym? Cobra przyjmowałeś moich ludzi? xD
Skład TP jest jak najbardziej optymalny, jak komuś się coś nie podoba to niech po prostu wejdzie na serwer i zagra z nimi. Będzie lepszy przez cały czas gry, ok ma rację, że osoba dostała się do TP niesłusznie.

thebil:
@eric
Pierwszy rozsądny post w tym temacie (właczając w to mnie). Proponowałbym zakończyć dyskusję w tym miejscu, bo to faktycznie może prowadzić do czegoś niedobrego. Za wszelkie nieudowodnione zarzuty przepraszam, a przeprosin za nieudowodnione zarzuty w naszą stronę nie wymagam. Bałagan się troszeczkę narobił, ale cóż... ja już się w tym temacie bynajmniej nie wypowiem.

Zdzira:
nie rozumiem całego zamieszania. Był topic o spotkaniu Clan Leaderów na IRC i ustaleniu składu TP. Wszystkie klany WSZYSTKIE które się pojawiły na zebraniu obecnie mają swoich ludzi w TP.

Cobra został wybrany przez głosowanie a nie bo mu się tak chciało.
PCW olało spotkanie dotyczące team poland i dlatego nie ma nikogo w składzie TP. Ja to tak widze i jestem bezstrony w tej sytuacji i mam to totalnie w nosie gdzie zajdziemy w NC. Ostatnio wygraliśmy z ekipą grającą od 2 lat w tą gre więc mamy jakieś szanse....

Zresztą tak zwane. "Frajerstwo Polskiego Kibica" widać na forum... zamiast dopingować i zachować kulture czytam wyzwiska etc...

S!b!K:
Zdzira to jest tzw. plebs i margines xD Jakby TP bylo klanem ;] To napewno nie ma mocniejszego na PL scenie :>

AC| AdRain:
Speirs domyślam się że robisz sobie screeny jak jesteś pierwszy na publicu i to Cię jara nieźle ;D
ja niestety nie zrobiłem screena ale pamiętam jaka mapa jaki serwer jak po mnie pojechałe.s wraz ze sowimi szlachetnymi TOTENKOPF:

AdRain: Siema Totenkopf
Totenkopf: Siema
AdRain: hehe Spiers troche nie pasuje do totenkopf to był spadochroniarz ze 101.
Totenkopf: ??!!
AdRain: no chyba że to nic zkąd indziej...
Totenkopf: Wypierd**j cwewlu,
Totenkopf2: Coś Ci nie pasuje noobie!!
Totenkopf3: Spie**** ku***
totenkopf: idź lamo
AdRain: ej dobra tylko się o nick pytałem, rozejm?

serwer F-b, mapa odessa :) oboje po stronie rosyjskiej :D bardzo ładne zachowanie jak na klan.
znająć życie Furher rozkazał im wtedy zjechanie mnie na ts'e :D (raz też thebill bodajże sypnął do mnie text "CZY TY WIESZ CO TO BYŁO TOTENKOPF??" ja" no właśnie wiem..." ;PP jak jeszcze byli dumni z tego tagu...)

Spiers teraz CIe rozczaruje nie boje sie że wylece ze składu i nie musze się podlizywać nikomu (straszne ale prawdzwie wiem...) bo jak wylece to wiem tylko, że przez moją wine a nie przez kaprys cobry. zdziwiony? teraz idź zaszalej ze swoją drużyną Hitler Jugend poróbcie sobie screeny jacy jesteście dobrzy, to będzieemy was chwalić :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version