Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

RMF mod

<< < (2/4) > >>

Oberschlesien Soldat:

--- Quote ---ShariK PL :
I to ja wszystko wywąchałem :P Również moda pobieram.

widoczne pociski przy artylerii:

Katiusza ???

--- End quote ---

Teraz dopiero było widać siłę artylerii!
Mod działa na zwykłych serverach?

MajesticO:
W pytę, RO2 w RO1!

`lay-Z:
montuję serwer dla tego moda

BartBear_[PL]:

--- Quote ---ShariK PL :
Waląc z grubej rury, przypadkowo znalazłem to:

http://games.on.net/file/23536/RMF_Red_Orchestra_Ostfront_41-45_Mod

Z tego co wyczytałem mod czy mutator poprawia realizm gry. Na YT są filmiki po chińsku. Czy ktoś ogarnięty może coś więcej napisać na ten temat ?

&feature=related

--- End quote ---

Szarik, Twój węch jest mocno przytępiony, ale na szczęście jeszcze działa.
Ta rewelacje jest bodajże z 2008 roku, Chińczykom się nudziło (albo im śmiercią grozili) i przerobili każdą mapkę jak mrówki, stąd takie ograniczenia że mapka musi być "RMF" - tak więc jest ich ile?  8?
No ale u nas zawsze wszystko później przychodzi niz maja na świecie, nawet kryzys, to czemu nie "chiński mod" hehehe
Problem jest taki sam jak z CC, tzn. jak na razie tak z tego wynika... "mod" trzeba ściągnąć, zainstalować, a na domiar złego pozmieniać jeszcze wartości w pliku ini, co w oczywisty sposób odstraszyło graczy i z tego co pamiętam stał 1 taki serwer i oczywiście było to w chinach, więc zapaleńcy z Europy raczej na singlu "grali"...A ile to można boty mordować (btw na pokazanych filmikach owe boty traktowane są wyjątkowo w "chiński" sposób, nie uważacie? :wink).

kazmirzk:
Z tego co mi wiadomo , to nie Chinczycy, tylko Koreanczycy. Jest postawiony 1 serwer z tym modem w japonii czy tam Korei od bardzo dawna, jest tez na nim pelno map customopwych i z tego co slyszalem, sa one o niebo lepsze niz standardy z ro.

slyszalem o tym modzie z jakies pol roku temu od Koby, ale jakos nigdy nie mialem ochoty go wyprobowac..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version