Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

RMF mod

<< < (3/4) > >>

BartBear_[PL]:
No jak pisałem mod jest o wiele starszy, nawet u mnie znalazły się jakieś pliki pierwszej wersji i to chyba był przełom 07-08.
Nie przypatrzyłem się co to za krzaczki te litery, Chiny zostały mi zasugerowane tutaj, no ale chyba nikt ze skośnych nie poczuł się tym wyraźnie urażony hehehe
Jeżeli mają customy to daj namiar na ten serwer będziemy ... e pożyczać :wink
Tzn. jak się łajzi upora z ustawieniem serwera prawidłowo bo na razie działa to na pół gwizdka :wink

Rozumny(PL):
Koleś co wrzuca te filmiki ma napisane w profilu że jest z Japonii, a oni z Chińczykami i Koreańczykami chyba tak za dobrze się nie porozumiewają. Ale że strzały z PTRD wybuchają to już lekka przesada. A spadające pociski z Katiuszy, a tym bardziej artylerii lufowej nie powinny wyglądać jak deszcze meteorytów.

kazmirzk:
To tak jakbys powiedzial, ze Polak nie moze grac na rosyjskim serwerze, gdyz miedzy naszymi nacjami sa wieczne konflikty. Serwerow azjatyckich jest tylko kilka, tak wiec korzystaja z tego co maja.

Zapytam jutro Kobe o ten serwer, nie wiem czy on jeszcze stoi.

BartBear_[PL]:

--- Quote ---Sapiens :
Koleś co wrzuca te filmiki ma napisane w profilu że jest z Japonii, a oni z Chińczykami i Koreańczykami chyba tak za dobrze się nie porozumiewają.

--- End quote ---

Koleś co gra w Carpathian Crosses ma napisane w profilu (Steam) że Szwecja, ale jakoś osobiście czuje się związany z jedną ze stron :satisfied

Rozumny(PL):
Ta uwaga to była odnośnie zrozumienia języka, skoro facet/babka ma w profilu Japonia to istnieje większe niż 50% prawdopodobieństwo, że zna język japońskim, i w nim właśnie piszę. Mod jest prawdopodobnie japoński.

Bart, tylko że język Szwedzki wydaje się całkowicie inny od Rumuńskiego, nawet nam nie znającym żadnego z tych języka, gdyż podstawowe litery łacińskie są nam bardzo dobrze znane. Więc łatwo zaobserwować czy to jest szwedzki Rumun. Z Azjatyckimi jest ten problem że nie znamy ich znaków (czy jest tu ktokolwiek kto zna cały alfabet: chiński, japoński lub koreański?) więc identyfikujemy go z nacją której znaki najbardziej nam się kojarzą.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version