Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Pojazdy
Czołgi w HoS, temat ogólny
cimon:
Powiem tak. Czolgasy w RO2 sa tak mniodne, ze maja szanse byc alternatywa do samej gry. Mam nadzieje, ze powstana customy na podstawie map World of Tanks. Juz pisze list do gwiazdorka. :D
poOzdrawiam
Bohun:
W jakimś wywiadzie czytałem, że szykują T-70. Cóż, no niech będzie. Tylko gdzie go dorzucą? Na gumrak w roli rekonesansu? A tak poza tym to nie podoba mi się celowanie w ro2. Wolałem sterowanie klawiszami lewo-prawo, góra-dół w Ro1. Tak bardziej czołgowo, a nie jakbym celował z mg.
Haratacz:
A jak panie(są już jakieś piękności?? ;D) i panowie ma się grawitacja co do toru lotu pocisku?
Wygląda to realistycznie? Wiem, że raczej(chyba) nie ma strzałów ponad 1000m ale napiszcie.
cimon:
--- Quote from: Haratacz on 27 September 2011, 20:32:48 ---A jak panie(są już jakieś piękności?? ;D) i panowie ma się grawitacja co do toru lotu pocisku?
Wygląda to realistycznie? Wiem, że raczej(chyba) nie ma strzałów ponad 1000m ale napiszcie.
--- End quote ---
Wszystko wyglada piknie Panie. Tor lotu, krytyczne punkty na czolgach, mechanika itd. Strzaly pow. 1KM? ..dlaczego nie. Znajomy ustrzelil mnie z ponad 950 metrow - szok. Czolgasy w RO2 jeszcze beda rzadzic z wieksza iloscia maszyn i map czolgowych. Tak jak juz wczesniej pisalem, czekam za Himmelsdorf'em i Erlenberg'iem z WoT'a. Mapki pasuja jak ta lala do Stalingradu. :D
poOzdrawiam
Haratacz:
Nie grałem jeszcze i pytam bo jak na miejskie klimaty przystało odległości czystego pola ostrzału są mniejsze, nie ma to jak stepy pod Kurskiem ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version