Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Pojazdy
Czołgi w HoS, temat ogólny
morticore:
--- Quote from: Haratacz on 28 September 2011, 08:08:16 ---Nie grałem jeszcze i pytam bo jak na miejskie klimaty przystało odległości czystego pola ostrzału są mniejsze, nie ma to jak stepy pod Kurskiem ;D
--- End quote ---
Na Gumraku na prawdę jest gdzie postrzelać ;)
Shock:
Czołgi fajna sprawa. Mam tylko pytanie odnośnie dźwięku - czy też tak macie, że po jakimś czasie ustaje dźwięk silnika czołgu i słychać tylko rozruch albo wogóle? Często tak mam że po paru minutach słyszę tylko gąsienniece swojego czołgu i zapłon albo wogóle i czuje się jak hmm... na sankach.
Daazzz:
--- Quote from: Shock on 29 December 2011, 06:22:04 ---Czołgi fajna sprawa. Mam tylko pytanie odnośnie dźwięku - czy też tak macie, że po jakimś czasie ustaje dźwięk silnika czołgu i słychać tylko rozruch albo wogóle? Często tak mam że po paru minutach słyszę tylko gąsienniece swojego czołgu i zapłon albo wogóle i czuje się jak hmm... na sankach.
--- End quote ---
Tak mnie tez czasami włącza się "super cichy tryb" jazdy, nawet sanki są głosniejsze ;D jest to chyba powszechny błąd :-\
FabiPL:
Ostatnio grałem w symulator t34 vs tiger i bardzo chciałbym żeby w red orchestrze czołgi zostały zrobione podobnie. W red orchestrze steruje się nimi zbyt łatwo jak dla mnie.
dla tych którzy jeszcze gry nie widzieli:
&feature=related
Shock:
Tylko że RO to nie symulacja. To tak jakby porównać IL-Sturmowik do Wings Of Prey albo RO2 do ARMA.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version