Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
Dr.AcidTabs! 53798902
IgraSov:
Co żeś się obudził teraz po ponad 2 tygodniach? Przestań w ogóle na ten temat dyskutować bo nic nie zdziałasz a tylko się pogrążasz.
Ja Ci obiecuję, że jedno wykroczenie na serwerze przy mnie i dostajesz 2 tygodnie urlopu.
A za idiotyczne faszystowskie teksty nie spodziewaj się innej reakcji adminów.
kazmirzk:
@IgraSov, xD.pl nie został zbanowany za teksty. Chłopak spamuje w temacie, który nie jest poświecony jego osobie. Ale odbiegajac od tego, towj nick xd.pl jest na tyle rozpoznawalny, ze akurat ciebie dobrze zapamietalem. Ktos ostatnio na forum pisal o zbanowanym na TDM Polaku z koncowka .pl, ktory teraz przynosi wstyd na serwerach zagranicznych.. Czy to aby czasem nie ty ?
Haratacz:
Spotkałem się z nim na serwie, koleś dyskutował ze mną czemu niby chciałem zakończyć temat na forum również poświęcony jego osobie(twierdził, że to "jego" temat). Graliśmy u "ruskich" i próbowałem mu wytłumaczyć całą sprawę, ale chyba nie zrozumiał...
Wyjątkowo denerwujący typek, ale cóż i tacy się gdzieś tam rodzą.....(niestety)
Do "szanownego" xD, gdybym Cię uraził w jakiś sposób to pisz na moje GG. Forum zostaw w spokoju, bo z wypowiedzi innych wnioskuję, że chyba mają Cię już dość:p
lord_pl:
Faktycznie jego nick łatwo można zapamiętać , a jakbyś czasem nie zapamiętał to seryjka po plecach albo jakaś wiązanka z jego strony to standard. Dzieciom neo mówimy :no
xD.pl:
kazmirzk być może to ja ale i być może to nie ja ale jest pełno osób z końcówką pl
Haratacz tak szczerze to mnie nie uraziłeś i nic do ciebie już nie mam bo już wytłumaczyłeś się
lord_pl dziei neo można rozpoznać tylko w realnym świecie a nie w grze
Igra Sov to że mnie nie było 2 tygodnie to nie znaczy że musisz się wkurzać
z tym wykroczeniem to liczy się też TK czy nie?
a tak w ogóle nie zostałem jeszcze odbanowany
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version