Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps

Dr.AcidTabs! 53798902

<< < (3/4) > >>

Haratacz:

--- Quote from: xD.pl ---Haratacz tak szczerze to mnie nie uraziłeś i nic do ciebie już nie mam bo już wytłumaczyłeś si
--- End quote ---

Ja się wytłumaczyłem???? Ciekawe z czego....

Tak w ogóle to IgraSov pisze się razem...:p

TK zawsze się liczy...(chyba, że rzeczywiście przypadkowe)

Kiedyś graliśmy "razem" u ruskich i prosiłbym Cię o powstrzymanie od wulgaryzmów(trochę Polaków też tam było i niekoniecznie się im to podoba)

Jak już wcześniej wspomniałem, jeśli bardzo chcesz sobie ze mną podyskutować to z łaski swojej na GG, ok?????

xD.pl:
wytłumaczyłeś
nic już do ciebie nie mam
zakończymy już to między nami
ok?
u ruskch na krivoi rog to gość mi tygrysa ukradł więc byłem wkurzony
a tak szczerze to ty sam klniesz tylko zamiast niektórych liter dajesz *****
Haratacz jakby co to nie mam GG
a z TK to często wiele osób pcha się pod lufę i gąsienicę
sorki IgraSov siła przyzwyczajenia

Haratacz:
Dobra. Koniec. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Pozdrawiam.

Radzisław:

--- Quote ---xD.pl :
wytłumaczyłeś
nic już do ciebie nie mam
zakończymy już to między nami
ok?
u ruskch na krivoi rog to gość mi tygrysa ukradł więc byłem wkurzony
a tak szczerze to ty sam klniesz tylko zamiast niektórych liter dajesz *****
Haratacz jakby co to nie mam GG
a z TK to często wiele osób pcha się pod lufę i gąsienicę
sorki IgraSov siła przyzwyczajenia

--- End quote ---

Ty to naprawdę albo jesteś niezrównoważonym 12latkiem( bądz wiekowo jeszcze niżej,co powinno wykluczać cię według prawa jako posiadacza,gracza RO), lub nastolatkiem z problemami ,tymi poważnymi.Jednak po tym jak się wypowiadasz i reagujesz na niektóre komentarze (wielu wypowiedzi swoich przedmówców nie rozumiesz) stawiam na to że jesteś tym pierwszym.Nawet nie pytaj dlaczego tak twierdze. Jednak udzielę  ci rady ,nadmiar brutalnych gier działa niezdrowo na twoją psychikę,co może prowadzić do poważnych zaburzeń osobowości i prowadzić do różnych tików na tle nerwowym(najbardziej powszechne to nerwowe przymykanie oczu).Swoją frustracje (która narasta), ukierunkowujesz na głupie zachowania podczas owej gry.Czyli kiedy giniesz po raz kolejny,twój poziom stresu narasta.Młody organizm (plus twoje młode ego, które w wieku dojrzewania ulega zniekształceniu), nie radzi sobie z wysokim jak na twój młody wiek, poziomem serotoniny.Można powiedzieć że przez kilka chwil zachowujesz sie jak niezrównoważony.Nie kontrolujesz zachowania.Właśnie dlatego są ograniczenia wiekowe ,dla niektórych gier.Choć i te często zawodzą ,gdy nie ma kontroli rodzica nad dawką wirtualnej przemocy.Pozdrawiam-Pedagog spec.Resocjalizacja

xD.pl:
Radzisław szczerze nie potrzebuję pedagoga
a przy śmierci w grze to gdybyś widział Nikitycza to jedyne co on pisze to k***a
wkurzam się jeżeli już to tylko przy TK i tylko gdy jestem w trudno dostępnym miejscu lub gdy jestem bliski zdobycia medalu
Radzisław dzięki za radę ( ale chyba z niej nie skorzystam ) ale skończ już skończ z takimi tekstami

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version